Freiburg – Leipzig İddaa Tahmini 16.10.2021

Almanya Bundesliga‘nın tek namağlup takımı Freiburg, 16 Ekim Cumartesi günü evinde Leipzig’i konuk edecek. beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak mücadele, saat 16:30‘da sahne alacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Freiburg galibiyetine 4.00, beraberliğe 3.75, Leipzig galibiyetine ise 1.90 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.60, KGYOK 2.30 olarak verilmiş.

Freiburg Ligin Tek Namağlup Takımı

Hertha Berlin deplasmanında Philipp Lienhart ve Nils Petersen’in golleriyle 2-1 kazanmayı başaran Freiburg, lider Bayern Münih’in mağlup olmasıyla birlikte, Almanya Bundesliga’da Milli araya namağlup girmeyi başaran tek takım oldu. İlk 7 haftada mağlubiyeti bulunmayan Christian Streich’in öğrencileri, 4 galibiyet, 3 beraberlikle 15 puan topladı ve liderin 1 puan gerisinde yer aldı. 7 haftada sadece 5 gol yiyen ve ligin en iyi savunma performansını ortaya koyan Freiburg, Milli ara dönüşü harika performansını en yakın rakiplerinden Leipzig karşısında sürdürmek istiyor.

Leipzig Gözünü 3 Puana Dikti

Almanya Bundesliga sahnesinde Milli ara öncesi Bochum karşısına çıkan Leipzig, 3-0’lık galibiyetle moral depolarken, Bundesliga sahnesinde üst üste 2. galibiyetini aldı. Son 2 haftada 9 gol atmayı başarıp, kalesinde gole izin vermeyen Jesse Marsch’ın öğrencileri, formunun zirvesinde. Sezona Leipzig için kötü başlasa da, iyi devam ediyor. Nagelsmann ile yollarını ayıran ve yeni bir oyun kimliği arayan Leipzig, ilk 5 haftanın 4’ünde puan kaybederken, aradığı yükselişi yakaladı. Konuk ekip bu hafta namağlup Freiburg deplasmanında zorlu bir sınav verecek. Kazanmaları halinde hem üst sıralar ile puan farkını koruma, hem de Frebiurg ile farkı 2’ye indirme şansına sahipler.

Maç Bilgileri

Freiburg – Leipzig Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schwarzwald Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Lienhart ve Schmid sakat. Leipzig cephesinde ise Brobbey, Halstenberg, Olmo ve Saracchi’nin sakatlığı bulunuyor.

Freiburg’un ilk 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Mark Flekken, Manuel Gulde, Günter, Dominique Heintz, Keitel, Yeong, Eggestein, Grifo, Höler.

Leipzig’in ilk 11’i Belli mi?

Leipzig’in muhtemel kadrosu: Peter Gulacsi, Klostermann, Mukiele, Simakan, Willi Orban, Tyler Adams, Haidara, Nkunku, Forsberg, Kampl, Andre Silva.

Milli ara öncesi Almanya Bundesliga’nın son 2 haftasına 9 golle damga vurmayı başaran Leipzig, Milli ara dönüşü hız kesmeyecek ve en yakın rakibi Frieburg karşısında 3 puan hedefine ulaşacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.90

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki formda takımın mücadelesinden kazanan çıkmadı. Karşılıklı goller bulan iki takımda 1’er puana razı geldi.