Günün İddaa Kuponu 16.10.2021

16 Ekim Cumartesi günü İddaa fikstüründe yer alan 3 güvendiğim müsabakayı kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Clermont – Lille: MS 2, 1.94 (iddaa) – 2.20 (Bets10) ;  Lille, 16 Ekim Cumartesi günü Clermont deplasmanına konuk olacak. Fransa Ligue 1’in 10. hafta mücadelesi, Türkiye saati ile 18:00’de, beIN SPORTS HD 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Milli ara öncesi son 7 haftanın zayıf halkalar arasında yer aldı ve 3 mağlubiyet, 4 beraberlikle üst sıralardan uzaklaştı. İlk 2 haftada Bordeaux ve Troyes’i 2-0’lık skorlarla geçtikten sonra, üst üste 2 beraberlik alarak, Ligue 1’de etkisini sürdüren Pascal Gastien’in öğrencileri, PSG deplasmanında yaşadığı 4-0’lık hezimetin ardından kendisine gelemedi. İlk 2 haftada gol dahi yemeyen Clermont, son 7 haftada ise tam 20 gol yedi. Savunma zafiyetlerine çözüm bulmayan ev sahibinde, Bayo 5, Elbasan Rashani ise 4 golle, tüm kötü gidişata rağmen iyi gol performanslarını sürdürdü. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu Lille, Milli ara öncesi ligde 3’te 3 yaptı. İlk 6 haftanın 5’inde puan kaybeden konuk ekipte, yeni teknik adam Jocelyn Gourvennec’in tahtı kısa sürede sallanmaya başlarken, Reims galibiyetiyle birlikte hayata dönen Lille, sonrasında Strasbourg ve Marsilya’yı mağlup etti. Son hafta Marsilya derbisini Jonathan David’in golleriyle 2-0 kazanan Lille, rüştünü ispatladı. Derbi galibiyeti Milli ara öncesi konuk ekip için çok değerliydi. Şampiyonlar Ligi’nde 2 haftadan 1 puan çıkarabilen Lille, Ligue 1’deki yükselişini sürdürmek istiyor. Konuk ekipte 6 gole imza atan David harika bir sezon geçirirken, tecrübeli golcü Burak Yılmaz ise hücum hattında önemli katkılar vermeye devam ediyor. Üst üste 3 galibiyet son şampiyon Lille’de umut verdi. Zor günler geçirse de toparlanmayı başaran Lille, galibiyetlerine  Milli ara dönüşü 7 haftadır kazanamayan Clermont karşısında devam edecektir.

Lyon – Monaco: MS 0, 3.20 (iddaa) – 3.75 (Bets10) ; Fransa Ligue 1‘de 16 Ekim Cumartesi günü 10. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, günün son maçında iki ezeli rakip Lyon ile Monaco karşı karşıya gelecek. Dev maçı Türkiye saati ile 22:00‘de, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz. Milli ara öncesi Fransa Ligue 1’in 9. Haftasında Rhône derbisine çıkan Lyon, Saint Etienne deplasmanında iyi oyununa ve Aouar’ın golüyle 1-0 öne geçmesine rağmen, 3 puan hedefine ulaşamadı. Son 16 dakikada 10 kişi kalan ve son saniyede yediği penaltı golüyle 1 puana razı gelen Lyon, son 2 haftayı üst üste beraberliklerle kapattı. 9 haftadan sadece 3 galibiyet çıkarabilen Lyon, yeni teknik adamı Peter Bosz ile maç kazanmakta zorlandı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise 2’de 2 yapan ve attığı 5 gole karşılık, rakiplerine gol şansı vermeyen Lyon, Avrupa başarısını Ligue 1’e taşımak istiyor. Konuk ekip Monaco, etkisiz başladığı Fransa Ligue 1’de üst üste aldığı farklı galibiyetlerle toparlandı ve üst sıra yarışına dahil oldu. Geçen sezon son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi veren Monaco, yeni sezonun ilk 6 haftasından sadece 1 galibiyet alabilirken, Niko Kovac ile beklenmedik derecede kötü bir lig başlangıcı yaptı. Saint Etienne, Clermont ve Bordeeaux karşısında 3’er golle 3’er puan almayı başaran Monaco, hücum hattında tekrar eski günlerine geri dönerken, Ben Yedder, Volland ve Diop ile birlikte vites yükseltti. Lyon derbisinde kazanmak isteyen Monaco, 14 puanla 6. sırada yer alıyor. Konuk ekibin Avrupa karnesinde ise 1 galibiyet, 1 beraberlik bulunuyor. Lyon iç sahada kazanarak puan kayıplarına dur demek istiyor. Monaco ise derbiye çok formda çıkacak olsa da, dış sahada mücadele etmenin zorluğunu yaşayacak. İki ezeli rakibin 90 dakika sonunda birbirlerine üstünlük kurmayacağını düşünüyorum.

Mönchengladbach – Stuttgart: MS 1, 1.37 (iddaa) – 1.53 (Bets10) ; Mönchengladbach ile Stuttgart, 16 Ekim Cumartesi günü saat 19:30 itibariyle, Borussia Park Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Almanya Bundesliga 8. hafta mücadelesi, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mönchengladbach, Dortmund zaferinin ardından, galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi ve konuk olduğu Wolfsburg deplasmanından 3-1’lik galibiyetle çıkmayı başardı. Ezeli rakipleri karşısında takdiri hak eden bir performansla kazanan Mönchengladbach için formunun zirvesinde diyebiliriz. Sezon başında yaşanan teknik adam değişikliği ev sahibini kısa süreli bir düşüşünün içerisine soksa da, Adi Hütter takımını kısa sürede toparladı. Deplasmanda birbirinden güzel gollerle kazanan Mönchengladbach, birde penaltı fırsatından yararlanamadı. Almanya Bundesliga’da ilk 7 hafta geride kalırken, konuk ekip Stuttgart 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle 8 puan toplamayı başarabildi. İlk hafta ligin yeni temsilcisi Fürth karşısında kazanarak, sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza atan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, ardından 5 maçta da puan kaybederek düşüşe geçti. Milli ara öncesi son sınavını Hoffenheim karşısında veren Stuttgart, Kempf, Massimo ve Mavropanos’un golleriyle 3-1 kazandı ve kabusa son verdi. Milli ara öncesi Dortmund ve Wolfsburg galibiyetleriyle vites yükselten Mönchenladbach, sezonun en iyi performanslarını sergilerken, iç sahada galibiyet adına denemeye değer taraf.

Toplam İddaa Oranı: 8.50

Bets10 Bahis Oranı: 12.62