Günün İddaa Kuponu (2) 16.10.2021

16 Ekim Cumartesi günü İtalya Serie A Ligi’nde 3 mücadele sahne alacak. 3 Mücadeleyi kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Milan – Hellas Verona: İY 0, 2.13 (iddaa) – 2.45 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’ne namağlup devam eden Milan, 16 Ekim Cumartesi günü evinde Hellas Verona‘yı konuk edecek. S Sport 2 ekranlarından Türkiye saat ile 21:45‘te naklen yayınlanacak karşılaşmaya San Siro Stadı ev sahipliği yapacak. İtalya Serie A Ligi’nde 7. Haftanın en zorlu maçı, iki ezeli rakip Atalanta ve Milan arasında sahne alırken, Stefano Pioli’nin öğrencileri, 6 haftalık yenilmezlik serisiyle çıktığı Azzurri d’Italia deplasmanından 3-2’lik galibiyetle döndü. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Milan, ikinci yarıda farkı 3’e yükseltirken, bitime 4 dakika kala kalesinde üst üste gördüğü 2 golle zor anlar yaşadı. Bir kez daha hataya izin vermeyen Milan, şampiyonluk yarışında favorilerden biri olduğunu hem derbi galibiyetiyle, hem de 7 haftadan aldığı 6 galibiyet, 1 beraberlikle ispatladı. Lider Napoli’yi takibini 2 puan geride sürdüren Milan, Milli ara dönüşü harika performansını devam ettirmek istiyor. Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’nde 7. Haftaya damga vurdu. Evinde ağırladığı Spezia’yı 4-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, haftanın en farklı sonuçlarından birine imzasını atarken, yeni hocası Tudor ile yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. Lige 3 mağlubiyetle başlayan ve dibe vuran Verona, son 4 haftadan ise 3 galibiyet, 1 beraberlikle tam 10 puan toplamayı başardı. Alınan sonuçların yanı sıra, 4 maçta atılan 12 golde konuk ekip adına olumlu sinyaller verdi. Yeni hocasıyla en zorlu deplasman sınavını verecek olan Verona, Milan karşısında seriyi büyük bir sürprizle 5 maça çıkartmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde 7 haftanın tamamına damgasını vuran Milan ve hoca değişikliğiyle birlikte son 4 haftaya damga vuran Hellas Verona’nın, bu zorlu sınavın ilk yarısında birbirlerine üstünlük kurmayacağını düşünüyorum.

Lazio – İnter: MS 2, 1.91 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi 8. hafta fikstüründe bizleri Lazio ile İnter‘in zorlu debi mücadelesi bekliyor. 16 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 19:00‘da sahne alacak karşılaşmayı futbol severler, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilir. Lazio, Milli ara öncesi Bologna deplasmanından ağır bir darbe aldı. Maurizio Sarri ve öğrencileri son 16 dakikasını 10 kişi tamamlamak zorunda kaldığı deplasman sınavından 3-0’lık yenilgilyle dönerken, Serie A Ligi’nde 2. mağlubiyetini alan Lazio, bu sezon oynadığı 9 maç arasında en ağır yenilgisini aldı. İtalya Serie A Ligi’ne 2’de 2 yaparak başlayan ev sahibi, son 5 haftada ise sadece Roma’yı mağlup edebildi. Derbi zaferinin ardından Bologna deplasmanında tekrar düşüşe geçen Lazio, bu hafta ligin namağlup takımlarından İnter karşısına çıkacak. İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, teknik adam Conte ile yollarını ayırırken, yeni sezona Simone Inzaghi yönetiminde başladı ve son şampiyon unvanına yakışan bir performans grafiğiyle Milli araya girdi. Ligi namağlup takımları arasında yer alan İnter, 7 maçtan 5 galibiyet, 2 beraberlikle 17 puan topladı. Son olarak evinde ağırladığı Sassuolo’yu, Edin Dzeko ve Lautaro Martinez’in golleriyle 2-1 mağlup eden İnter, 7 hafta sonunda attığı 22 golle ligin en iyi hücum performansına sahip. Yoluna doludizgin devam eden İnter, derbi zaferiyle Milli ara dönüşü yenilmezlik serisini taçlandırmak istiyor. Son şampiyon İnter, yeni sezonda da Serie A Ligi’ne damga vurmaya devam ederken, 7 haftalık yenilmezlik serisiyle güven verdi. İnter deplasmanda galibiyet adına denenmeye değer taraf.

Spezia – Salernitana : KGVAR, 1.53 (iddaa) – 1.70 (Bets10) ; S Sport 2 ekranlarından 16 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:00‘da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 8. hafta mücadelesinde, Spezia‘nın rakibi Salernitana olacak. Spezia, İtalya Serie A Ligi’nde 7 hafta sona ererken, topladığı 4 puanla birlikte Cagliari’nin ardından ligin en zayıf halkası oldu. Kalesinde gördüğü 19 golle ilk 7 haftanın en fazla gol yiyen takımı olmaktan kurtulamayan ev sahibi, Milli ara öncesi Hellas Verona’ya deplasmanda 4-0 kaybetti. 3 maçtır mağlubiyetten kurtulamayan Thiago Motta’nın öğrencileri, evinde çıktığı 3 maçtan da mağlubiyetle ayrılırken, bu sezon sadece deplasmandan puan çıkarabildi. İtalya Serie A Ligi’nin yeni temsilcileri arasında yer alan Salernitana için ilk 6 hafta puan kayıplarıyla geçerken, Milli ara öncesi Genoa’dan alınan 3 puan konuk ekibi en alt sıradan kurtardı. Milan Djuric’in tek golüyle kazanan konuk ekip, bu sezonki en etkili sınavlarından birini verdi. Salernitana cephesinde Grigoris Kastanos maçın en iyi ismiydi diyebiliriz. Tecrübeli isim takımın bütün ataklarında kilit rol oynadı. Aynı puana sahip olduğu Spezia karşısına deplasmanda çıkacak olan Salernitana, deplasmanda galibiyetlerine devam ederek, düşme hattından kurtulmak istiyor. İlk 7 hafta sona ererken, İtalya Serie A Ligi’nin zayıf halkaları arasında yer alan Spezia ve Salernitana’nın, 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandıracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 6.22

Bets10 Bahis Oranı: 9.37