Milan – Hellas Verona İddaa Tahmini 16.10.2021

İtalya Serie A Ligi’ne namağlup devam eden Milan, 16 Ekim Cumartesi günü evinde Hellas Verona‘yı konuk edecek. S Sport 2 ekranlarından Türkiye saat ile 21:45‘te naklen yayınlanacak karşılaşmaya San Siro Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Milan galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.50, Hellas Verona galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.37, beraberliğe 3.80, konuk ekibe ise 4.70 oran veriyor.

Milan Namağlup İlerliyor

İtalya Serie A Ligi’nde 7. Haftanın en zorlu maçı, iki ezeli rakip Atalanta ve Milan arasında sahne alırken, Stefano Pioli’nin  öğrencileri, 6 haftalık yenilmezlik serisiyle çıktığı Azzurri d’Italia deplasmanından 3-2’lik galibiyetle döndü. İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Milan, ikinci yarıda farkı 3’e yükseltirken, bitime 4 dakika kala kalesinde üst üste gördüğü 2 golle zor anlar yaşadı. Bir kez daha hataya izin vermeyen Milan, şampiyonluk yarışında favorilerden biri olduğunu hem derbi galibiyetiyle, hem de 7 haftadan aldığı 6 galibiyet, 1 beraberlikle ispatladı. Lider Napoli’yi takibini 2 puan geride sürdüren Milan, Milli ara dönüşü harika performansını devam ettirmek istiyor.

Hellas Verona’da Tudor Etkisi Devam Ediyor

Hellas Verona, İtalya Serie A Ligi’nde 7. Haftaya damga vurdu. Evinde ağırladığı Spezia’yı 4-0 mağlup etmeyi başaran konuk ekip, haftanın en farklı sonuçlarından birine imzasını atarken, yeni hocası Tudor ile yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. Lige 3 mağlubiyetle başlayan ve dibe vuran Verona, son 4 haftadan ise 3 galibiyet, 1 beraberlikle tam 10 puan toplamayı başardı. Alınan sonuçların yanı sıra, 4 maçta atılan 12 golde konuk ekip adına olumlu sinyaller verdi. Yeni hocasıyla en zorlu deplasman sınavını verecek olan Verona, Milan karşısında seriyi büyük bir sürprizle 5 maça çıkartmak istiyor.

Maç Bilgileri

Milan – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Alessandro Prontera. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan takımında Bakayoko, Calabria, Florenzi, Hernandez, Ibrahimovic, Krunic, Maignan ve Messias sakat. Hellas Verona cephesinde ise Frabotta’nın sakatlığı bulunuyor.

Milan’nın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Plizzari, Simon Kjaer, Pierre Kalulu, Tomori, Romagnoli, Tonali, Saelemaekers, Brahim Diaz, Bennacer, Leao, Ante Rebic.

Hellas Verona’nın ilk 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Ivor Pandur, Hongla, Casale, Koray Günter, Faraoni, Zaccagni, Barak, Lazovic, Tameze, Dawidowicz, Nikola Kalinic.

İtalya Serie A Ligi’nde 7 haftanın tamamına damgasını vuran Milan ve hoca değişikliğiyle birlikte son 4 haftaya damga vuran Hellas Verona’nın, bu zorlu sınavın ilk yarısında birbirlerine üstünlük kurmayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 2.13

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.45

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosunda kazanan Milan oldu. Ev sahibi ilk yarıyı 2-0 geride kapatırken, ikinci yarıda 3 golle damgasını vurdu ve 3 puanı hak etti.