Mönchengladbach – Stuttgart İddaa Tahmini 16.10.2021

Mönchengladbach ile Stuttgart, 16 Ekim Cumartesi günü saat 19:30 itibariyle, Borussia Park Stadı’nda kozlarını paylaşacak. Almanya Bundesliga 8. hafta mücadelesi, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Best10, Mönchengladbach galibiyetine 1.53, beraberliğe 4.75, Stuttgart galibiyetine ise 4.50 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.37, beraberliğe 3.90, konuk ekibe ise 4.50 oran veriyor.

Mönchengladbach Kritik Galibiyetler Aldı

Mönchengladbach, Dortmund zaferinin ardından, galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi ve konuk olduğu Wolfsburg deplasmanından 3-1’lik galibiyetle çıkmayı başardı. Ezeli rakipleri karşısında takdiri hak eden bir performansla kazanan Mönchengladbach için formunun zirvesinde diyebiliriz. Sezon başında yaşanan teknik adam değişikliği ev sahibini kısa süreli bir düşüşünün içerisine soksa da, Adi Hütter takımını kısa sürede toparladı. Deplasmanda birbirinden güzel gollerle kazanan Mönchengladbach, birde penaltı fırsatından yararlanamadı.

Stuttgart Kabusa Son Verdi

Almanya Bundesliga’da ilk 7 hafta geride kalırken, konuk ekip Stuttgart 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 mağlubiyetle 8 puan toplamayı başarabildi. İlk hafta ligin yeni temsilcisi Fürth karşısında kazanarak, sezonun en iyi başlangıçlarından birine imza atan Pellegrino Matarazzo’nun öğrencileri, ardından 5 maçta da puan kaybederek düşüşe geçti. Milli ara öncesi son sınavını Hoffenheim karşısında veren Stuttgart, Kempf, Massimo ve Mavropanos’un golleriyle 3-1 kazandı ve kabusa son verdi.

Maç Bilgileri

Mönchengladbach – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Borussia Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Mönchengladbach takımında Bensebaini, Doucoure, Kone, Kramer, Lainer ve Thuram sakat. Stuttgart cephesinde ise Anton, Bredlow, Cisse, Egloff, Kalajdzic, Katompa Mvumpa, Massimo, Millot, Müller, Sankoh ve Thommy’nin sakatlığı bulunuyor.

Mönchengladbach’ın ilk 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Jordan Beyer, Elvedi, Jantschke, Scally, Neuhaus, Wolf, Laszlo Benes, Hermann, Stindl, Alassane Plea.

Stuttgart’ın ilk 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Schock, Wataru Endo, Kempf, Borna Sosa, Mavronapos, Klimowicz, Daniel Didavi, Hiroki Ito, Atakan Karazor, Al Ghaddioui, Tanguy Coulibaly.

Milli ara öncesi Dortmund ve Wolfsburg galibiyetleriyle vites yükselten Mönchenladbach, sezonun en iyi performanslarını sergilerken, iç sahada galibiyet adına denemeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.53

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Jonas Hofmann’ın golü Mönchengladbach’a galibiyet için yeterli olmazken, mücadeleden iki takımda 1’er puanla ayrıldı.