Altay Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 17.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de Pazar gününün 2. Maçında, Altay ile Fatih Karagümrük karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 16.00’da start alacak ve Beın Sports 2 kanalından takip edilebilecek.

Altay ile Fatih Karagümrük takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Altay galibiyetine 2.15, beraberlik tercihine 3.80, Fatih Karagümrük galibiyetine ise 3.55 verildiğini görüyoruz.

Altay Farklı Mağlup Oldu

Altay, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Gaziantep FK deplasmanında puan almaları bekleniyordu ama farklı bir mağlubiyet yaşadılar. Rakibine 4-1 kaybeden Mustafa Denizli’nin ekibi, bu sezon Süper Lig’de 3. Mağlubiyetini yaşadı. Daha önce Fenerbah.e ve Konyaspor’a kaybetmişlerdi. 3 maç aradan sonra mağlubiyet ile tanışan İzmir ekibi, bu hafta Fatih Karagümrük ile karşılaşacak. Maç öncesinde Altay’da Martin Rodriguez’in sakat olduğunu belirtelim.

Fatih Karagümrük Deplasmanda Kayıp

Fatih Karagümrük, bu sezon aldığı galibiyetler ile dikkat çekiyor. Özellikle iç sahadaki galibiyetleri ile diyebiliriz. Süper Lig’de 8 hafta geride kaldı ve Fatih Karagümrük’ün 4 galibiyeti var. Bu 4 galibiyetten 3’ünü iç sahada elde ettiler. İç sahada oynadıkları 4 karşılaşmada ise mağlubiyet yaşamadılar. Deplasmanda oynadıkları son karşılaşmada Sivasspor’a 4-0 kaybetmişlerdi. Milli maç arasından önceki hafta ise Başakşehir’i konuk eden David Sassarini’nin öğrencileri, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı.

Maç Bilgileri

Altay – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Menemen İlçe Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Altay’da Martin Rodriguez’in sakat olduğunu belirtelim.

Altay'ın 11’i Belli mi?

Altay’ın muthtemel kadrosu: Mateusz Liz, Cebrail Karayel, Murat Akça, Mohammed Naderi, İbrahim Öztürk, Khaliy Thiam, Andre Poko, Thaciano, Erhan Çelenk, Leandro Kappel, Daouda Bamba

Fatih Karagümrük'ün 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Viviano, Hedenstad, Medhi Benatia, Rayyan Baniya, Jure Balkovec, Efe Tatlı, Erhan Öztümer, Bertolacci, Zukanovic, Ahmed Musa Aleksandr Pesic

İddaa Tahmini

Altay, iç sahada etkili bir takım. Evinde oynadığı son maçta, Beşiktaş’ı 2-1 ile geçtiler. Bu sezon 4 iç saha maçında 3 galibiyetleri var. Fatih Karagümrük’ün iç saha ve dış sahada aldığı sonuçlar birbirinden farklı. Altay’ı galibiyete yakın görüyorum.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.80

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.15

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük, haftayı 3 puan ile kapattı. Altay deplasmanında tek golle kazanmayı başardılar.