Augsburg – Arminia Bielefeld İddaa Tahmini 17.10.2021

beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 17 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 18:30‘da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Augsburg‘un rakibi Arminia Bielefeld.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Augsburg galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.25, Arminia Bielefeld galibiyetine ise 3.25 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.88, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Augsburg 2 Haftadır Mağlup

Almanya Bundesliga sahnesinde 7 hafta geride kalırken, sadece Mönchengladbach’ı mağlup edebilen Augsburg, 6 haftada kaybettiği puanlarla birlikte kendisini düşme potasının üzerinde yer aldı. İç sahada verdiği son sınavda Mönchengladbach’ı 1-0 mağlup eden Markus Weinzierl’in öğrencileri, son 2 haftayı ise deplasmanda geçirirken, önce Freiburg’a 3-0, ardından Dortmund’a 2-1 kaybetti. Tekrar iç saha galibiyetiyle toparlanmak isteyen Augsburg, Freiburg maçının aksine Dortmund karşısında çok daha iyi bir sınav verdi ve toparlanmak adına umutlandı.

Arminia Bielefeld Galibiyete Hasret

Arminia Bielefeld, Almanya Bundesliga sahnesinde 7 hafta geride kalırken, Frank Kramer yönetiminde zayıf halkalardan biri oldu. 4 beraberlik, 3 mağlubiyeti bulunan konuk ekip, henüz maç kazanmayı başaramazken, Fürth ile birlikte galibiyeti bulunmayan Bundesliga ekipleri oldular. Milli ara öncesi evinde Bayer Leverkusen’i ağırlayan ve 4-0 mağlup olan Bielefeld, Union Berlin karşısında alınan 1-0’lık mağlubiyetin ardından, hem kötü hücum performansını sürdürdü hem de savunma zafiyetlerine çözüm bulamadı.

Maç Bilgileri

Augsburg – Arminia Bielefeld Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele WWK Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Augsburg cephesinde ise Finnbogason, Iago, Niederlechner ve Uduokhai’nin sakatlığı bulunuyor. Arminia Bielefeld cephesinde Wimmer ve Andrade sakatlığı bulunuyor.

Augsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Gumny, Gouweleeuw, Iago, Dorsch, Hahn, Arne Maier, Reece Oxford, Jensen, Sergio Cordova, Ruben Vargas.

Arminia Bielefeld’in ilk 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Kunze, Cedric Hoorn, Nilsson, Robin Hack, Schöpf, Manuel Prietl, Lasme, Medina, Okugawa, Krüger.

Almanya Bundesliga sahnesinde üst üste puan kayıpları yaşayan ve Milli ara dönüşü toparlanmak isteyen iki takımın, bu hafta galibiyet adına ulaşamasa dahi, gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.88

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımında gol bulduğu mücadele beraberlikle sonuçlandı. Taraflar galibiyet adına yeterli olamazken, hücum performanslarıyla bizleri yanıtlmadı. Kazananları tebrik ederiz.