Barcelona Valencia İddaa Tahmini 17.10.2021

İspanya La Liga’da Pazar gününün son maçı. Barcelona evinde, Valencia’yı ağırlayacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Barcelona ve Valencia arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Barcelona kazanır 1.57, beraberlik 4.35, Valencia kazanır ise 6.05 olarak açıklanmış.

Barcelona Galibiyet Peşinde

Barcelona, milli maç arasına mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Wanda Metrpolitano’da Atletico Madrid’e konuk olan Barcelona, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Şampiyonlar Ligi’nde de yokları oynayan Barcelona, grupta oynadığı 2 maçtan da mağlubiyet ile ayrılmıştı. Messi’nin takımdan ayrılmasının ardından hücumda sorun yaşamaya başladılar ve bu sezon şampiyonluk yarışı içinde yer almaları bile kolay değil. Bu hafta Valencia’yı konuk edecek Barcelona’da tek hedef galibiyet. Maç öncesinde Barcelona’da Martin Braithwaite ve Sergio Agüero’nun sakatlıkları devam ediyor.

Valencia’da Puan Kayıpları

Valencia’da puan kayıpları devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta Cadiz’e konuk olan Yarasalar, sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Bu karşılaşmada da 2 puan bıraktılar ve La Liga’da son 4 maçtan galibiyet çıkartamadıklarını belirtelim. Jose Boradalas’ın öğrencileri, son 4 haftada sadece 2 puan toplayabildi. La Liga’da 8. Sıraya kadar gerileyen Valencia, bu hafta Barcelona’ya konuk olacak. Maç öncesinde Valencia’da Omar Alderete kart cezalısı.

Maç Bilgileri

Barcelona – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Martin Braithwaite ve Sergio Agüero’nun sakatlıkları devam ediyor. Valencia’da Omar Alderete kart cezalısı.

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Sergino Roberto, Clement Lenglet, Mingueza, Gerard Pique, Emerson Leite, Sergio Busquets, Pedri, Coutinho, Memphis Depay, Anton Griezmann

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Domenech, Daniel Wass, Diakhaby, Guillamon, Dimitri Foulquier, Hugo Guillamon, Uros Racic, Hugo Duro, Manu Vallejo, Goncalo Guedes, Maxi Gomez

İddaa Tahmini

Barcelona, maçın favorisi. Son 4 maçından galibiyet çıkartamayn Valencia’yı yenerler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.38

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.57

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, haftayı 3 puan ile kapattı. Valencia’yı 3-1 mağlup ettiler ve zirve takibini sürdürdüler.