Bayer Leverkusen – Bayern Münih İddaa Tahmini 17.10.2021

Almanya Bundesliga‘da 7. hafta geride kalırken liderliği paylaşan Bayer Leverkusen ile Bayern Münih, 17 Ekim Pazar günü karşı karşıya gelecek. Dev maç Türkiye saati ile 16:30‘da, beIN SPORTS HD 3 ve tivibu SPOR 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Bayer Leverkusen galibiyetine 5.00, beraberliğe 4.50, Bayern Münih galibiyetine ise 1.63 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.90, beraberliğe 4.00, konuk ekibe ise 1.43 oran veriyor.

Bayer Leverkusen İki Kulvarda Etkili

Bayer Leverkusen, Milli ara öncesi Arminia Bielefeld deplasmanından 4-0’lık galibiyetle çıkarak, Almanya Bundesliga’da zirvenin ortağı oldu. UEFA Avrupa Ligi’dne Celtic’i 4-0 mağlup ederek, G Grubu’nda 2’de 2 yapmayı başaran ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise son 3 haftayı 3 galibiyetle kapattı. Son 360 dakikada attığı 8 gole karşılık, rakiplerine gol şansı vermeyen Gerardo Seoane’nin öğrencileri, iki kulvarda birden harika bir performans sergiledi. Bu hafta liderlik koltuğunu tek başına sırtlama fırsatı bulacak olan Bayer Leverkusen, yeni hocası Gerardo Seoane yönetiminde en zorlu sınavını son şampiyon Bayern Münih karşısında verecek.

Bayern Münih 10 Maç Sonra Kaybetti

Bayern Münih’in, Julian Nagelsmann yönetimindeki namağlup performans grafiği Frankfurt mağlubiyetiyle birlikte son buldu. Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri olarak yoluna devam eden ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde önce Barcelona’yı 3-0, ardından Dynamo Kiev’i 5-0 mağlup eden Bayern Münih, Bundesliga’da 5 maçlık galibiyet serisiyle Frnakfurt karşısına çıkarken, 1-0 öne geçtiği maçtan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Lewandowski gollerine devam etse de, Münih savunması uzun süre sonra formsuzdu. Milli aranın ardından, liderliği paylaştığı Bayer Leverkusen karşısında telafi arayacak olan Bayern Münih, iki kulvarda birden genel performansıyla şampiyonluğun en net favorilerinden birisi.

Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen cephesinde Baumgartlinger, Fosu-Mensah, Bakker, Andrich ve Tapsoba’nın sakatlığı bulunuyor. Bayern Münih takımında ise Pavard ve Ulreich sakat.

Bayer Leverkusen’nin ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Odilon, Bakker, Tah, Aranguiz, Kerem Demirbay, Wirtz, Amiri, Frimpong, Schick, Diaby.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Niklas Süle, Bouna Sarr, Nianzou Kouassi, Stanisic, Sane, Kimmich, Gnabry, Goretzka, Lewandowski, Musiala.

Almanya Bundesliga’da ilk mağlubiyetini alsa da, zirvedeki yerini korumayı başaran Bayern Münih, deplasmanda kazanarak, liderliğe ortak olan Bayer Leverkusen’i puan tablosunda altına alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.43

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Rakibi ile liderliği paylaşan Bayern Münih, deplasmandan 4 farklı galibiyetle çıkarak, zirvede tek başına yer aldı. Bayern Münih ezeli rakibi karşısındaki harika performansıyla bizleri yanıltmadı.