Celta Vigo Sevilla İddaa Tahmini 17.10.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Celta Vigo evinde, Sevilla karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 17.15’te Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Celta Vigo ve Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Celta Vigo kazanır 3.40, beraberlik 3.20, Sevilla kazanır ise 2.32 olarak açıklanmış.

Celta Vigo Alt Sıralarda

Celta Vigo, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Konuk oldukları Elche deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. La Liga’da üst üste 2 maçlık galibiyet serisi sonlanan Eduardo Coudet’in öğrencileri, 16. Sırada bulunuyor. La Liga’da 8 hafta geride kaldı ve Celta Vigo’nun sadece 7 puanı var. Bu sezon Balaidos’da oynadığı 4 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Celta Vigo, iç sahada Sevilla’yı konuk edecek. Maç öncesinde Celta Vigo’da Renato Tapia’nın sakatlığı bulunuyor.

Sevilla Deplasmanda Mağlup

Sevilla, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Tıpkı Celta Vigo gibi Sevilla’da 1-0 kaybetti. Granada deplasmanına konuk olan Julen Lopeegui’nin ekibi, Granada deplasmanında 1-0 mağlup oldu ve sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı. La Liga’da ilk yenilgisini alan Sevilla’nın bu sezon resmi maçlarda da ilk mağlubiyetini aldığını belirtelim. İlk 6 haftada 14 puan toplayan Julen Lopetegui’nin öğrencileri, 4. Sırada yer alıyor. Lider Real Madrid’in sadece 3 puan gerisindeler. Maç öncesinde Sevilla’da Diego Carlos’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Celta Vigo – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.15’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Balaidos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Celta Vigo’da Renato Tapia’nın sakatlığı bulunuyor. Sevilla’da Diego Carlos’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Hugo Mallo, Nestor Araujo, Carlos Dominguez, Lucas Olaza, Jeison Murillo, Fran Beltran, Augusto Solari, Brais Mendez, Iago Aspas, Santi Mina

Sevilla'nın 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Jules Kounde, Karim Rekik, Marcos Acuna, Rakitic, Joan Jordan, Fernando, Erik Lamela, Ocampos, Papu Gomez, Rafa Mir

İddaa Thamini

Sevilla’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. İç sahada sadece 1 galibiyet alabilen Celta Vigo’yu mağlup ederler ve Granada mağlubiyetini unuttururlar.

İddaa Oranı: MS 2 , Oran 1.94

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.32

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla, 3 puanı tek golle aldı. Celta Vigo deplasmanında 1-0 kazandılar ve bir önceki hafta Granada mağlubiyetini unutturmul oldular.