Genoa – Sassuolo İddaa Tahmini 17.10.2021

Genoa ile Sassuolo, 17 Ekim Pazar günü saat 16:00 itibariyle, Luigi Ferraris Stadı’nda kozlarını paylaşacak. İtalya Serie A Ligi‘nin 8. hafta mücadelesi S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Genoa galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.50, Sassuolo galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.68, 2.5 Alt 2.20 olarak verilmiş.

Genoa Güven Vermedi

Genoa cephesinde İtalya Serie A Ligi2nde ilk 7 hafta puan kayıplarıyla geçti. Milli ara öncesi 6 maçta puan kaybederek alt sıralara gerileyen ev sahibi, sadece ligin 3ç haftasında Caglairi’yi mağlup edebildi. Cagliari şuan ki puan tablosunda en alt sırada yer alıyor. Milli ara öncesi ise ligde en alt sırada yer alan takım Salernitana’ydı ve Genoa deplasmanda rakibine son hafta 1-0 kaybetti. Davide Ballardini yönetiminde ligin en zayıf performanslarından birini sergileyen Genoa, galibiyet adına güven vermiyor.

Sassuolo Toparlanmak İstiyor

Sassuolo, İtalya Serie A Ligi’nde haftayı mağlubiyetle kapattı. Evinde İnter’i ağırlayan Alessio Dionisi’nin öğrencileri, 5 maçlık galibiyet hasretine 2 hafta önce ligin zayıf halkası Salernitana’yı 1-0 mağlup ederek son vermeyi başarırken, İnter’e ise diş geçiremedi ve Milli ara öncesi 2-1 mağlup oldu. 7 hafta sonunda 2 galibiyeti ve 7 puanı bulunan Sassuolo, düşme potasından sadece 3 puan uzaklıkta yoluna devam ediyor. Sezona teknik adam değişikliğiyle merhaba diyen konuk ekip, Milli ara dönüşü toparlanmak istiyor.

Maç Bilgileri

Genoa – Sassuolo Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Luigi Ferraris Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Genoa cephesinde ise Maksimovic, Sturaro ve Vanheusden’in sakatlığı bulunuyor. Sassuolo takımında Satalino, Romagna ve Obiang sakat.

Genoa’nın ilk 11’i Belli mi?

Genoa’nın muhtemel kadrosu: Salvatore Sirigu, Biraschi, Sabelli, Criscito, Abdoulaye Toure, Hernani, Cambiaso, Badelj, Rovella, Kallon, Pandev.

Sassuolo’nun ilk 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Rogerio, Ferrari, Chiriches, Toljan, Djuricic, Lopez, Boga, Frattesi, Caputo, Raspadori.

Rakibinden daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Sassuolo, alt sıralardan kurtulmak için çıkacağı Genoa deplasmanından 3 puanla dönmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.96

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosundan kazanan çıkmadı. 4 gole sahne olan karşılaşmada taraflar 1’er puana razı geldi.