Kasımpaşa Göztepe İddaa Tahmini 17.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattında yer alan Göztepe deplasmanda, Kasımpaşa’nın konuğu olacak. Mücadele saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports kanalından yayınlanacak.

Kasımpaşa ve Göztepe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Kasımpaşa kazanır 2.42, beraberlik 3.65, Göztepe kazanır ise 3.10 olarak açıklanmış.

Kasımpaşa 6 Maçtır Kazanamıyor

Kasımapaşa’da moraller bozuk. Süper Lig’de son haftaların en formsuz takımlarından biri olan Kasımpaşa, haftalardır galibiyet alamıyor. Milli maç arasından önceki hafta Fenerbahçe deplasmanına konuk olan Cihat Arslan’ın öğrencileri, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kazanamıyorlar ve düşme hattının sadadece 1 basamak üzerindeler. Düşme hattındaki Yeni Malatyaspor ile de eşit puana sahip olduklarını belirtelim. Bu hafta Kasımpaşa’da Loret Sadiku kart cezalısı.

Göztepe Düşme Hattında

Göztepe, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Süper Lig’de üst üste 4 maçtır mağlup olan İzmir ekibi, düşme hattına kadar gerilemiş durumda. Milli maç arasından öcenki hafta Giresunspor’u konuk eden Sarı Kırmızılılar, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Giresunspor’a kaybeden Göztepe, rakibinin Süper Lig’de ilk galibiyetini almasını sağladı. Son 4 maçından puan çıkartamayan Nestor El Maestro’nun ekibi, bu hafta Kasımpaşa’ya konuk olacak. Maç öncesinde Göztepe’de Dino Arslanagic’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Göztepe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Loret Sadiku kart cezalısı.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Harun Tekin, Hadergjonaj, Brecka, Jeffrey Bruma, Sakıb Aytaç, Bistrovic, Valentin Eysseric, Hajradinovic, Kevin Varga, Yusuf Erdoğan, Nicolai Jorgensen

Göztepe'nin ilk 11’i Belli mi?

Göztepe’nin muhtemel kadrosu: İrfan Can, Murat Paluli, Atınç Nukan, Wilker Angel, Dzenan Burekovic, Obinna Nwobodo, Soner Aydoğdu, Halil Akbunar, Laurency, David Tijanic, Adis Jahovic

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. İki takımda alt sıralardan kurtulma hedefinde. Galibiyet almakta zorlanan iki takımın maçında gollü bir mücadele izleriz. Her iki takımda skor üretir.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Göztepe, 4 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Kasımpaşa’yı deplasmanda 2-1 mağlup ettiler ve 3 puanı aldılar.