Marsilya – Lorient İddaa Tahmini 17.10.2021

17 Ekim Pazar günü, Fransa Ligue 1 sahnesinde Marsilya‘nın rakibi Lorient. 9 hafta mücadelesi Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alırken, beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Mücadeleye Veldorme Stadı ev sahipliği yapacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Marsilya galibiyetine 1.55, beraberliğe 4.33, Lorient galibiyetine ise 6.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.37, beraberliğe 3.70, konuk ekibe ise 4.80 oran veriyor.

Marsilya’da Düşüş Başladı

Marsilya cephesinde düşüş 0-0’lık Angers beraberliğiyle başlarken, son 2 hafta ise Lens ve Lille mağlubiyetleriyle son buldu. Fransa Ligue 1’de ilk 6 haftadan namağlup çıkmayı başaran Jorge Sampaoli’nin öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nin başlamasıyla birlikte düşüşe geçti. Zorlu fikstürden çıkmayı başaramayan Marsilya, E Grubu’nda ise Galatasaray ve Lokomotiv Moskova ile berabere kaldı. Milli ara ile birlikte dinlenme fırsatı yakalayan Marsilya, zorlu fikstürde rahat bir nefes alırken, Ligue 1 sahnesinde tekrar yükselişe geçmek istiyor.

Lorient 9 Maçtan 1 Mağlubiyet Aldı

Fransa Ligue 1’in son haftası evinde Clermont’u ağırlayan Lorient, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadelede skoru 1-1’e getirmeyi başardı ve Fransa Ligue 1’de son 6 haftadan namağlup çıktı. 9 hafta sonunda ise sadece 9 kişi kaldığı Montpellier deplasmanından puan çıkaramayan Lorient, Christophe Pellissier yönetiminde sezona harika bir başlangıç yaptı. 9 haftanın 8’inde skor üretmeyi başaran ekip, iyi hücum performansıyla rakiplerine kolay galibiyet şansı vermiyor.

Maç Bilgileri

Marsilya – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Antony Gautier. Mücadele Vélodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da Cengiz Ünder kart cezalısı. Payet ise sakat. Lorient takımında Lemonie kart cezalısı. Grbic ve Morel sakat.

Marsilya’nın ilk 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Balerdi, Saliba, Guendouzi, Gueye, Gerson, Peres, Bamba Dieng, Kamara, Arkadiusz Milik, La Fuente.

Lorient’in ilk 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Paul Nardii, Hergault, Le Goff, Laporte, Fabien Stephane Diarra, Le Fee, Mendes, Monconduit, Moffi, Caioca, Lauriente.

Fransa Ligue 1’de 9 hafta geride kalırken, üst sıralardaki iddiasını sürdüren Marsilya ile Lorient’in, bu zorlu maçta 3 puan adına gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.78

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 5 gole sahne olan karşılaşmada, Marsilya 4 golle harika bir galibiyete imza atarken, Marsilya ve Lorient gol performanslarıyla bizleri yanıltmadı.