Metz – Rennes İddaa Tahmini 17.10.2021

17 Ekim Pazar günü Fransa Ligue 1‘de 9. hafta heyecanı yaşanmaya devam ederken, Türkiye saati ile 16:00′da, Metz ile Rennes karşı karşıya gelecek. Saint-Symphorien Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadeleyi beIN CONNECT ekranlarından izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Metz galibiyetine 4.75, beraberliğe 3.75, Rennes galibiyetine ise 1.78 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.00, KGYOK 1.78 oran kazandırıyor.

Metz Savunması Güven Vermedi

Metz, Milli ara öncesi Fransa Ligue 1’de Angers’e 3-2 kaybetti. Bronn ve Boulaya ile 2 kez öne geçmeyi başarsa da, skoru korumayı başaramayan Metz, sezonun ilk galibiyetini aldıktan sonra tekrar düşüşe geçti. 2 hafta önce Brest deplasmanından 2-1’lik galibiyetle çıkarak 7 haftadır devam eden kötü gidişata son vermeyi başaran Frederic Antonetti’nin öğrencilerini yükselişi çok kısa sürdü. Metz ilk haftadan itibaren kötü bir savunma performansı sergiliyor.

Rennes’den Rüya Gibi Galibiyet

Fransa Ligue 1’de çıktığı tüm maçları kazanan ve yeni sezonda mağlubiyeti bulunmayan PSG’yi, Roazhon Park Stadı’nda konuk eden Rennes, Laborde ve Tait’in golleriyle 2-0 kazanırken, Messi, Mbappe ve Neymar’a geçit vermedi. Milli ara öncesi yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkarmayı başaran Rennes, son 3 haftada Clermont’u 6-0, PSG’yi 2-0 mağlup ederken, Bordeaux deplasmanından 1 puanla döndü. Milli ara öncesi performansının zirvesine çıkan Bruno Genesio’nun öğrencileri, Metz deplsamanında harika futbolunu ve galibiyetlerini sürdürmek istiyor.

Maç Bilgileri

Metz – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Benoit Millot. Mücadele Saint-Symphorien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Metz cephesinde Bronn ve Centonze kart cezalısı. Cabit, Delaine ve Maiga’nın sakatlığı bulunuyor. Rennes takımında Doku, Gelin ve Majer sakat.

Metz’in ilk 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Alakouch, Boubakar Kouyate, Dylan Bronn, Udol, Alakouch, Sarr, Boubacar Traore, Pajot, Bassi, Niane.

Rennes’in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Alfred Gomis, Adrien Truffert, Aguerd, Meling, Traore, Camavinga, Borigeaud, Tait, Ugochukwu, Abline, Kamal Sulemana.

Fransa Ligue 1 sahnesinde 3 haftadır harikalar yaratan Rennes, PSG galibiyetinin ardından hız kesmeyecek ve düşme potasında yer alan Metz’i deplasmanda mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.56

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Rennes deplasmanda 3 golle 3 puanı aldı. Konuk ekibe galibiyeti getiren goller Laborde, Sulemana ve Terrier’den geldi.