Montpellier – Lens İddaa Tahmini 17.10.2021

Fransa Ligue 1‘de zirve takibini hız kesmeden sürdüren Lens, 17 Ekim Pazar günü Montpellier deplasmanına konuk olacak. beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 18:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Montpellier galibiyetine 3.00, beraberliğe 3.50, Lens galibiyetine ise 2.40 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 olarak verilmiş.

Montpellier Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Fransa Ligue 1’in son haftası evinde Strasbourg’u konuk eden Montpellier, evinde 1-1’lik beraberlikle yetindi ve puan kayıplarını 4 haftaya çıkardı. Milli araya formsuz giren ev sahibi, 9 hafta sonunda 2 galibiyet alabildi ve ligin en az maç kazanan takımları arasında yer aldı. Son 4 haftadan 3 beraberlikle 3 puan toplayan Montpellier, bu süreçteki tek mağlubiyetini ise lider PSG’den aldı. Ev sahibinin galibiyetleri ise 9 kişi kalan Lorient ve ligin en zayıf halkası Saint Etienne karşısında geldi. Montpellier galibiyet adına güven vermiyor.

Lens Zirvenin En Yakın Takipçisi

Fransa Ligue 1’de son haftayı 2-0’lık Reims galibiyetiyle noktalayan Lens, Milli ara öncesinde 2. sıradaki yerini korumayı başardı. 9 hafta sonunda 5 galibiyet, 2 beraberlikle 18 puan toplamayı başaran Lens, lider PSG’nin ardından ilk 9 haftadaki en iyi performans grafiğini ortaya koydu. PSG ve Nice’ın ardından ligin en çok gol atan takımları arasında yer alan Franck Haise’nin öğrencileri, başarılarının tesadüf olmadığını 2 hafta önce aldığı Marsilya galibiyetiyle ispatlarken, yükselişini Reims karşısında sürdürdü.

Maç Bilgileri

Montpellier – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 4 ekranlarından Türkiye saati ile 18.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Florent Batta. Mücadele De la Mosson Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Montpellier takımında Oyongo, Thuler ve Tamas sakat. Lens cephesinde Haidara, Kakuta, Jean ve Medina sakat.

Montpellier’in ilk 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Dimitry Bertaud, Souquet, Cozza, Pedro Mendes, Savanier, Ferri, Mihailo Ristic, Joris Chotard, Wahi, Delort, Laborde.

Lens’in ilk 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Jean-Louis Leca, Jonathan Clauss, Frankowski, Wooh, Gradit, Machado, Cahuzac, Fofana, Doucoure, Ganago, Sotoca.

Lider PSG’nin en yakın takipçisi olarak yoluna doludizgin devam eden Lens, galibiyetlerine bir yenisini daha ekleyecek ve deplasmanda kazanarak, 3’te 3 yapmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.96

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Montpellier evinde Mavididi’nin golüyle kazandı. Lens, Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1 serüvenine iyi başlamadı.