Rayo Vallecano Elche Bahis Tahmini 17.10.2021

İspanya La Liga’da Pazar günü 4 maç var. Rayo Vallecano evinde, Elche ile karşılaşacak. Mücadele saat 15.00’te başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Rayo Vallecano ve Elche arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Rayo Vallecano kazanır 1.84, beraberlik 3.75, Elche kazanır ise 4.50 olarak açıklanmış.

Rayo Vallecano İç Sahada Etkili

Rayo Vallecano, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. La Liga’da Osasuna deplasmanına konuk olan Rayo Vallecano, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan taraf oldu. Bu mağlubiyet ile La Liga’da 4 maç aradan sonra kaybettiler. Andoni Sagarna’nın öğrencileri, bu sezon Vallecas’da henüz puan kaybı yaşamadı. Vallecas’da oynadıkları 3 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldılar. Bu hafta Elche’yi konuk edecek Rayo Vallecano’da Ivan Balliu kart cezalısı.

Elche Evinde Kazandı

Elche, mili araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Fran Escriba’nın öğrencileri, iç sahada konuk ettiği Celta Vigo’yu 1-0 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu. Elche’ye galibiyeti getiren gol ise Dario Benedetto’dan geldi. La Liga’da bu sezon 2. Galibiyetini elde eden Elche, 9 puana ulaştı ve 14. Sıraya yerleşti. Bu hafta ise deplasmanda Rayo Vallecano’ya konuk olacaklar. Maç öncesinde Elche’de Pedro Bigas’ın sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Rayo Vallecano – Elche Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 15.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de Vallecas Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rayo Vallecano’da Ivan Balliu kart cezalısı. Elche’de Pedro Bigas’ın sakatlığı bulunuyor.

Rayo Vallecano'nun ilk 11’i Belli mi?

Rayo Vallecano’nun muhtemel kadrosu: Stole Dimitrevski, Esteban Saveljich, Alejandro Catena, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Garcia, Oscar Valentin, Isaac Palazon Camacho, Santiago Comesana, Francisco Garcia, Yacine Qasmi

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Badia, Cifu, Calvo, Josema, Josan, Mfulu, Fidel, Marcone, Rigoni, Nino, Dario Benedetto

İddaa Tahmini

Rayo Vallecano, maçın favorisi. Vallecas’da konuk edecekleri Elche’yi mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.59

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.84

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Rayo Vallecano, iç sahada kazanmaya devam ediyor. Elche karşısında 1-0 geriye düştüler ama 3 puanı almasını bildiler.