Strasbourg Saint Etienne İddaa Tahmini 17.10.2021

Fransa Ligue 1‘in en zayıf halkası Saint Etienne, 17 Ekim Pazar günü Strasbourg deplasmanına konuk olacak. 9. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 16:00‘da, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Strasbourg galibiyetine 2.25, beraberliğe 3.30, Saint Etienne galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.15 olarak verilmiş.

Strasbourg 2 Haftadır Kazanamıyor

Fransa Ligue 1’in son haftasında Montpellier deplasmanına konuk olan Strasbourg, 1-0 geriden gelerek, Kevin Gameiro’nun golüyle skoru 1-1’e getirmeyi başardı ve evine 1 puanla döndü. Strasbourg rakibine galibiyet şansı vermese de, galibiyetten içinse oldukça yetersizdi. Lille mağlubiyetinin ardından düşüşünü sürdüren ev sahibi, Metz ve Lens’i gol yemeden mağlup ederek, performansının zirvesine çıkmayı başarsa da, yükselişi kısa sürdü. Julien Stephane’nin öğrencileri, ilk 9 hafta itibariyle galibiyet adına güven vermedi.

Saint Etienne Galibiyete Hasret

Fransa Ligue 1 serüveni Saint Etienne için üst üste 3 beraberlikle başlarken, konuk ekip yükselişe bir türlü geçemedi ve 3 beraberliğin ardından üst üste 5 mağlubiyetle dibe vurdu. Milli ara öncesi Ligue 1’in en zayıf halkası olarak Lyon ile derbi sınavı veren Saint Etienne, müthiş bir atmosferde rakibini ağırlarken, haftayı 1 puanla kapattı. İlk yarıda 1-0 geriye düşen konuk ekip, ikinci yarıda rakibinin 10 kişi kalmasıyla birlikte daha net fırsatlar buldu ve son dakikada penaltı golüyle mağlubiyetten kurtuldu.

Maç Bilgileri

Strasbourg – Saint Etienne Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Mikael Lesage. Mücadele De la Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg cephesinde ise Dijuku, Fila, Thomasson, Dion ve Mothiba’nın sakatlığı bulunuyor. Saint Etienne takımında Gabriel, Macon, Moueffek ve Sissoko sakat.

Strasbourg’un ilk 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Anthony Caci, Perrin, Prcic, Mahame Siby, Aholou, Senaya, Lienard, Mahame Siby, Gamerio, Ludovic.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Etienne Green, Sow, Moukoudi, Kolodziejczak, Youssouf, Macon, Noupa, Bounga, Wahbi Khazri, Hammouma, Camara.

Saint Etienne ilk 9 haftada tam anlamıyla kabus yaşadı. Galibiyeti bulunmayan konuk ekip, Milli ara ile toparlanmayı başaracak ve bu hafta ilk galibiyetini alacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.00

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 3.40

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Saint Etienne, Fransa Ligue 1’in zayıf halkası olmaya devam etti ve Strasbourg deplasmanında hezimete uğradı.