Alanyaspor Kayserispor İddaa Tahmini 18.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kayserispor deplasmanda, Alanyaspor’a konuk olacak. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports kanalından izlenebilecek.

Alanyaspor ve Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Alanyaspor kazanır 1.72, beraberlik 4.40, Kayserispor kazanır ise 5.05 olarak açıklanmış.

Alanyaspor’dan Üst Üste Puanlar

Alanyaspor, Süper Lig’de son haftalarda üst üste puanlar toplamaya başladı. Milli maç arasından önceki hafta Konyaspor’a konuk olan Alanyaspor, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Üstü üste 5 maçtır mağlubiyet yaşamayan Bülent Korkmaz’ın ekibi, bu 5 maçlık süreçte 11 puan toplamayı başardı. Bu hafta ise iç sahada Kayserispor’u konuk edecekler. Maç öncesinde Alanyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Kayserispor Evinde Kaybetti

Kayserispor, milli maç arasına mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Trabzonspor’a 2-1 kaybettiler. Süper Lig’de son 2 maçtan galibiyet çıkartamayan Sarı Kırmızılılar, bu 2 maçlık süreçte 1 puan toplayabildi. Süper Lig’de 8 haftada 11 puanı bulunan Hikmet Karaman’ın öğrencileri, 11. Sırada bulunuyor. Kayserispor’da maç öncesinde Uğur Demirok’un sakat olduğunu belirtelim.

Maç Bilgileri

Alanyaspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da maç öncesinde Uğur Demirok’un sakat olduğunu belirtelim.

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Siopis, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Davidson, Khouma Babacar

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Silviu Lung, Kvrzic, Kolovetsios, Majeeds Hosseini, Lionel Carole, Attamah, Avramovski, Miguel Cardoso, Harrison Manzala , Karlo Muhar, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Alanyaspor’dan bu hafta galibiyet beklentim var. Kayserispor karşısında kazanırlar ve üst sıralara tırmanırlar.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.49

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 6-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosuna sahne olan maçta kazanan, Alanyapsor oldu. İç sahada Kayserispor’u 6-3 ile geçtiler ve haftayı galibiyet ile kapattılar.