Alaves Real Betis İddaa Tahmini 18.10.2021

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Real Betis deplasmanda, Alaves’in konuğu olacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından ekranlara gelecek.

Alaves ile Real Betis arasında dev bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Alaves galibiyetine 3.50, beraberliğe 3.40, konuk ekip Real Betis galibiyetine 2.21 oran belirlenmiş durumda.

Alaves Düşme Hattında

Alaves’de işler yolunda gitmiyor. Javi Calleja’nın öğrencileri, La Liga’da yeni sezona hiç iyi başlayamadı ve 7 haftada sadece 1 galibiyet alabildi. Bu sezon ilk ve tek galibiyetini Atletico Madrid karşısında alan Alaves, La Liga’da düşme hattında bulunuyor. Topladıkları 3 puan ile 19. Sıradalar ve son sıradaki Getafe ile aralarında sadece 1 puanlık fark var. Bu hafta iç sahada Real Betis’i konuk edecek Alaves’de Edgar Mendez’in sakatlığı devam ediyor.

Real Betis Deplasmanda Kaybetti

Real Betis, milli araya mağlubiyet ile giren takımlardan biriydi. Le Ceramica’da Villarreal’e konuk olan Real Betis, sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon La Liga’da 2. Mağlubiyetini alan Real Betis, deplasmanda ise ilk kez kaybetti. La Liga’da 8 hafta sonunda 12 puan toplayan Manuel Pellegrini’nin ekibi, 10. Sırada yer alıyor. Bu hafta Alaves’e konuk olacak Real Betis, maçın favorisi. Maç öncesinde Real Betis’de Victor Ruiz’in sakatlığı sürüyor.

Maç Bilgileri

Alaves – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Smart Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mendizorroza Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alaves’de Edgar Mendez’in sakatlığı devam ediyor. Real Betis’de Victor Ruiz’in sakatlığı sürüyor.

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muthtemel kadrosu: Fernando Pacheco, Tachi, Victor Laguardia, Aguirregabiria, Edgar Mendez, Tomas Pina, Rodrigo Battaglia, Pere Pons, Luis Rioja, Joselu, Lucas Perez

Real Betis'in 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, Martin Montoya, Sidnei, Marc Bartra, Jose Portillo, Aitor Ruibal, Nabil Fekir, Antonio Sanabria, Tello, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Alaves, ligin vasat takımlarından biri. Bu sezon 7 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler ve düşme hattındalar. Real Betis’in kazanmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 2 , Oran 1.85

Best10 Oranı: MS 2, Oran 2.21

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Betis, tek golle kazandı. Alaves’i deplasmanda 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar.