Arsenal Crystal Palace İddaa Tahmini 18.10.2021

İngiltere Premier Lig’de heyecan devam ediyor. 4 maçtır kaybetmeyen Arsenal iç sahada, Crystal Palace’ı ağırlayacak. 22.00’de oynanacak karşılaşma S SPORT kanalından yayınlanacak.

Arsenal ile Crystal Palace zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Arsenal galibiyetinin 1.68, beraberlik tercihinin 4.00, Crystal Palace galibiyetinin ise 5.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Arsenal Moralli

Arsenal’da moraller yerinde. Premier Lig’de sezona kabus gibi başladılar ama son haftalarda toparlanma sinyalleri veriyorlar. Üst üste 4 maçtır kaybetmeyen Londra ekibi, bu 4 maçlık süreçte ise 10 puan toplamayı başardı. Milli maç arasından önceki hafta Brighton’a konuk olan Mikel Arteta’nın ekibi, bu karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. 7 haftada 10 puan toplayan Arsenal, Premier Lig’de 11. Sırada yer alıyor. Maç öncesinde Arsenal’da Granit Xhaka, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek.

Crystal Palace Sürpriz Peşinde

Crystal Palace, milli araya beraberlik ile giren takımlardan biriydi. Selhurst Park’ta konuk ettikleri Leicester City ile 2-2 berabere kaldılar. Premier Lig’de bu sezon 7 hafta geride kaldı ve Crystal Palace’ın sadece 1 galibiyeti bulunuyor. O galibiyeti ise Tottenham’a karşı almışlardı. Premier Lig’de oynadığı son 3 karşılaşmadan galibiyet çıkartamayan Patrick Vieira’nın ekibi, bu hafta Emirates’de sürpriz arayacak. Maç öncesinde Crystal Palace’da Eberechi Eze sakat.

Maç Bilgileri

Arsenal – Crystal Palace Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Granit Xhaka, sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Crystal Palace’da Eberechi Eze sakat.

Arsenal'ın 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Nuno Tavares, Rob Holding, Ben White, Kieran Tierney, El Neny, Thomas Partey, Bukayo Saka, Smith Rowe, Nicolas Pepe, Pierre Aubameyang

Crystal Palace'ın ilk 11’i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Vicente Guaita, Clyne, Kouyate, Gary Cahill, Van Aanholt, Milivojevic, Riedewald, Michael Olise, Wilfred Zaha, Andre Ayew, Christian Benteke

İddaa Tahmini

Arsenal’dan bu hafta galibiyet bekliyorum. Üstü üste 4 maçtır kaybetmeyen Arsenal, çıkışa geçti diyebiliriz. Bu haftayı da galibiyet ile kapatmayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal, 1 puanı zor kurtardı. Emirates’de Crystal Palace ile 2-2 berabere kaldılar.