Espanyol Cadiz İddaa Tahmini 18.10.2021

İspanya La Liga’da alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Cadiz bu hafta deplasmanda, Espanyol’a konuk olacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Smart Spor kanalından izlenebilecek.

Espanyol ile Cadiz zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Espanyol galibiyetinin 1.67, beraberlik tercihinin 4.00, Cadiz galibiyetinin ise 5.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Espanyol Moralli

Espanyol’da moralle yerinde. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada Real Madrid’i konuk eden Espanyol, rakibini 2-1 mağlup etmiş ve dikkat çekici bir galibiyet almıştı. Real Madrid karşısında farklı kaybetmeleri bekleniyordu ama sürpriz yapmayı başardılar. Bu sezon La Liga’da 2. Galibiyetini alan Vicente Moreno’nun ekibi, puanını 9’a yükseltti. Bu sezon ligde 2 galibiyeti bulunan Espanyol, bu 2 galibiyeti de iç sahada elde etti. Cadiz maçı öncesinde Espanyol’da Javi Puado’nun sakatlığı bulunuyor.

Cadiz’den 1 Puan

Cadiz, milli maç arasından önceki haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Valencia ile golsüz berabere kaldılar. La Liga’da son 4 maçta 5 puan toplayan Cadiz, orta sıralara tırmanmaya çalışıyor. Bu sezon La Liga’da tek galibiyeti bulunan Alvaro Cervera’nın öğrencileri, topladığı 7 puan ile 15. Sırada. Bu hafta Espanyol deplasmanına konuk olacak Cadiz’de Jon Ander Garrido’nun sakatlığı devam ediyor.

Maç Bilgileri

Espanyol – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Smart Spor kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RCDE Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Espanyol’da Javi Puado’nun sakatlığı bulunuyor. Cadiz’de Jon Ander Garrido’nun sakatlığı devam ediyor.

Espanyol'un ilk 11’i Belli mi?

Espanyol’un muhtemel kadrosu: Diego Lopez, Adria Giner, Leandro Cabrere, Oscar Gil, Sergi Darder, Oscar Melendo, David Lopez, Keidi Bare, Adrian Embarba, Javier Puado Diaz, Landry Dimata

Cadiz'in ilk 11’i Belli mi?

Cadiz’in muthtemel kadrosu: Alberto Cifuentes, Marcos Mauro, Marcos Lopez, Iza, Alfonso Espino, Yann Bodiger, Jairo İzquierdo, Alberto Perea, Fali, Filip Malbasic, Alvaro Negredo

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Her iki takımdan da gol beklentim var. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR , Oran 2.04

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 2.20

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Espanyol’da çıkış devam etti. İç sahada konuk ettikleri Cadiz’i 2-0 mağlup ettiler ve 3 puanı aldılar.