Hatayspor Gaziantep FK Bahis Tahmini 18.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de Pazartesi günü 2 maç var. Hatayspor evinde, Gaziantep FK ile karşılaşacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Hatayspor Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Hatayspor kazanır 1.88, beraberlik 4.05, Gaziantep FK kazanır ise 4.40 olarak açıklanmış.

Hatayspor’da Moraller Yerinde

Hatayspor’da moraller yerinde. Milli maç arasından önceki hafta Yeni Malatyaspor ile karşılaşan Hatayspor, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Bir önceki hafta yaşanan Fenerbahçe mağlubiyetini unutturdular. Süper Lig’de bu sezon 8 hafta geride kaldı Ömer Erdoğan’ın öğrencileri 16 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Bu hafta Gaziantep FK karşısında kazanmaları halinde, Beşiktaş’ı geride bırakıp 3. Sıraya yerleşecekler. Maç öncesinde Hatayspor’da Mehdi Boudjemaa’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Gaziantep FK Sürpriz Peşinde

Gaziantep FK, milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. Süper Lig’de iç sahada Altay’ı konuk eden Gaziantep FK, sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Dikkat çekici bir galibiyet alan Erol Bulut’un öğrencileri, bu sezon 8 haftada 11 puan topladı ve 12. Sırada yer alıyor. Bu hafta Hatayspor’a konuk olacak Gaziantep FK’yı zor bir 90 dakika bekliyor. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Jefferson’un sakatlığı bulunuyor.

Maç Bilgileri

Hatayspor – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hatayspor’da Mehdi Boudjemaa’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Gaziantep FK’da Jefferson’un sakatlığı bulunuyor.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Munir, Strahil Popov, Sam Adekugbe, Paolo Santos, Fatih Kuruçuk, Emre Çolak, Adama Traore, Ruben Riberio, Dylan Saint Louis, Mohammed Kamara, Mame Diouf

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Günay Güvenç , Oğuz Ceylan, Alin Tosca, Steven Caulker, Djilibodji, Hamza Mendly, Angelo Sagal, Alexandru Maxim, Dicko, Muhammet Demir, Torgeir Börven

İddaa Tahmini

Hatayspor’un kazanmasını bekliyorum. Beşiktaş’ın puan kaybettiği haftada hata yapmazlar ve kazanırlar.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.69

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, çıkışını sürdürüyor. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK’yı 2-1 ile geçtiler ve Süper Lig’de 2. sıraya yükseldiler.