Atletico Madrid Liverpool İddaa Tahmini 19.10.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3. Maçında, Atletico Madrid ile Liverpool karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacağını belirtelim.

Atletico Madrid ile Liverpool zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Atletico Madrid galibiyetinin 3.5, beraberlik tercihinin 3.45, Liverpool galibiyetinin ise 2.36 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Atletico Madrid’de Hedef 3 Puan

Atletico Madrid’in grupta oynadığı 2 maçta 4 puan topladığını belirtelim. Grubun ilk maçında Porto ile golsüz berabere kalan Diego Simeone’nin öğrencileri, grubun 2. Maçında ise Milan deplasmanında 2-1 kazanmıştı. Milan karşısında 1-0 geriye düştüler ama son 10 dakikada buldukları 2 golle 3 puanı almayı başardılar. Atletico Madrid’in galibiyet golü, 90+7’de Luis Suarez’den gelmişti. İlk 2 maçta 4 puan toplayan Atletico Madrid, 2. Sırada yer alıyor. Bugün lider Liverpool’u konuk edecekler. Maç öncesinde Atletico Madrid’de Stefan Savic kart cezalısı.

Liverpool Lider Konumda

Liverpool, grupta oynadığı 2 maçtan da galibiyet ile ayrılmasını bildi. Anfield’da konuk ettikleri Milan’ı 3-2 mağlup eden Liverpool, Dragao’da konuk olduğu Porto’yu ise 5-1 ile geçmişti. Grupta oynadığı 2 maçta 6 puan toplayan Liverpool, liderliği elinde bulunduruyor. Bugün karşılaşacakları Atletico Madrid’in 2 puan önündeler. Geçtiğimiz hafta sonu ise Premier Lig’de Watford’a konuk olan Liverpool, rakibini 5-0 ile geçti. Bu hafta Şampiyonlar Ligi’nde Atletico Madrid ile karşılaşacak Liverpool’un kazanması halinde, gruptan çıkma umutlarını iyice arttıracağını belirtelim. Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı sürüyor.

Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’te Stefan Savic kart cezalısı. Liverpool’da Thiago’nun sakatlığı sürüyor.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Trippier, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Renan Lodi, Koke, Saul, Angel Correa, Marcos Llorente, Griezmann, Luis Suarez

Liverpool 'un11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

Grubun en güçlü 2 takımı karşı karşıya gelecek. İki takımda da kaliteli ayaklar var. Karşılıklı goller bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR , Oran 1.67

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool, zorlu deplasmanda 3 puan ile çıktı. Atletico Madrid’i 3-2 ile geçtiler ve puanını 9 yaptılar.