Beşiktaş Sporting İddaa Tahmini 19.10.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubunda heyecan devam ediyor. Beşiktaş evinde, Sporting karşısında galibiyet arayacak. Mücadele saat 19.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Beşiktaş Sporting arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 3.15, beraberlik 3.45, Sporting kazanır ise 2.40 olarak açıklanmış. 

Beşiktaş 3. Sırada

Beşiktaş’ta moraller bozuk. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Başakşehir deplasmanına konuk olan Siyah Beyazlılar, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon özellikle savunma anlamında çok iyi olmadıklarını belirtmek gerekiyor. Şampiyonlar Ligi’nde ise grupta oynadıkları 2 maçta da puan almayı başaramadılar. İlk maçta Borussia Dortmund’a 2-1 kaybeden Sergen Yalçın’ın öğrencileri, grubun 2. Maçında ise Ajax’a 2-0 mağlup olmuştu. Puansız olarak son sırada yer alan Beşiktaş, grubun 3. Maçında Sporting ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Pjanic, Nkoudou, Kenan Karaman ve Mehmet Topal sakat olan isimler.

Sporting Galibiyet Arıyor

Sporting , geçtiğimiz hafta Portekiz Liga NOS’da Arouca deplasmanına konuk oldu. Sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Ruben Amorim’in öğrencileri, yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Üst üste 8 maçtır kaybetmeyen Sporting, lider Benfica’nın 1 puan gerisinde 3. Sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nde ise istediği başlangıcı yapamayan Sporting, grupta oynadığı 2 maçta da puan almayı başaramadı. Bugün karşılaşacakları Beşiktaş ile son 2 sırayı paylaşıyorlar. Maç öncesinde Sporting’de Pedro Porro’nun sakatlığı var.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Sporting CP Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Pjanic, Nkoudou, Kenan Karaman ve Mehmet Topal sakat olan isimler. Sporting CP’de Pedro Porro’nun sakatlığı var.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Welliton, Rıdvan Yılmaz, Atiba, Josef, Oğuzhan Özyakup, Rachid Ghezzal, Alex Texeira, Batshuayi

Sporting'in İlk 11’i Belli mi?

Sporting’in muhtemel kadrosu: Luis Arantes, Luis Neto, Sebastian Coates, Zou Feddal, Joa Palhinha, Pedro Porro, Jovane Cabral, Daniel Bragança, Nuno Mendes, Nuno Santos, Paulinho

İddaa Tahmini

Sporting, maçın favorisi. Beşiktaş deplasmanında kazanırlar ve gruptaki ilk galibiyetini elde ederler.

İddaa Oranı: MS 2 , Oran 2.02

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.40

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Sportin Lisbon, Coates önderliğinde farklı bir galibiyet aldı. Beşiktaş’ı Vodafone Park’ta 4-1 mağlup ettiler.