Günün İddaa Kuponu 19.10.2021

19 Ekim Salı günü için UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarından oluşturduğum kuponum hazır.

Beşiktaş – Sporting CP: MS 2, 2.02(iddaa) – 2.40 (Bets10) ; Beşiktaş’ta moraller bozuk. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Başakşehir deplasmanına konuk olan Siyah Beyazlılar, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sezon özellikle savunma anlamında çok iyi olmadıklarını belirtmek gerekiyor. Şampiyonlar Ligi’nde ise grupta oynadıkları 2 maçta da puan almayı başaramadılar. İlk maçta Borussia Dortmund’a 2-1 kaybeden Sergen Yalçın’ın öğrencileri, grubun 2. Maçında ise Ajax’a 2-0 mağlup olmuştu. Puansız olarak son sırada yer alan Beşiktaş, grubun 3. Maçında Sporting CP ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Pjanic, Nkoudou, Kenan Karaman ve Mehmet Topal sakat olan isimler. Sporting CP, geçtiğimiz hafta Portekiz Liga NOS’da Arouca deplasmanına konuk oldu. Sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Ruben Amorim’in öğrencileri, yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Üst üste 8 maçtır kaybetmeyen Sporting CP, lider Benfica’nın 1 puan gerisinde 3. Sırada yer alıyor. Şampiyonlar Ligi’nde ise istediği başlangıcı yapamayan Sporting CP, grupta oynadığı 2 maçta da puan almayı başaramadı. Bugün karşılaşacakları Beşiktaş ile son 2 sırayı paylaşıyorlar. Maç öncesinde Sporting CP’de Pedro Porro’nun sakatlığı var. Sporting CP, maçın favorisi. Beşiktaş deplasmanında kazanırlar ve gruptaki ilk galibiyetini elde ederler.

Ajax – Borussia Dortmund: KGVAR, 1.32 (iddaa) – 1.43 (Bets10) ; Ajax, grupta liderliğini sürdürüyor. İlk maçta Sporting CP’yi deplasmanda 5-1 lile geçen Ajax, grubun 2. Maçında ise temsilcimiz Beşiktaş’ı 2-0 mağlup etmişti. İlk 2 maçta 6 puan toplayan ve 7 gol atmayı başaran Ajax, lideriği elinde bulunduruyor. Bu hafta ise Borussia Dortmund’u konuk edecekler. Bir nevi grupta liderliği belirleyecek bir karşılaşma diyebiliriz. Hollanda Eredivisie’de de yoluna doludizgin devam eden Erik ten Hag’ın ekibi, 9 hafta sonunda topladığı 21 puan ile liderliğini sürdürüyor. Borussia Dortmund maçı öncesinde Ajax’da Andre Onana kadroda yok. Borussia Dortmund’da moraller yerinde. Son haftalarda hem Bundesliga’da hem ise Şampiyonlar Ligi’nde iyi ilerliyorlar. Şampiyonlar Ligi’nde grupta oynadığı 2 maçtan da galibiyet ile ayrılan Marco Rose’un ekibi, 6 puan ile 2. Sırada yer alıyor. Bugün karşılaşacakları Ajax ile beraber liderliği paylaşıyorlar diyebiliriz. Grubun ilk maçında Beşiktaş’ı 2-1 ile geçen Borussia Dortmund, 2. Maçta ise Sporting CP’yi Malen’in tek golüyle 1-0 mağlup etmişti. Hafta sonu ise Mainz’i 3-1 ile geçen Borussia Dortmund’da Haaland, attığı gollerle takımını galibiyete taşıdı. Maç öncesinde Borussia Dortmund’da Schmelzer, Zagadou, Dahoud ve Guerreiro, sakat olan isimler. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Her iki takımda da kaliteli ayaklar var. Bu maç için en mantıklı tercih gollere yönelmek. Karşılıklı goller izleriz.

Porto – Milan: KGVAR, 1.55 (iddaa) – 1.69 (Bets10) ; Porto’da moraller yerinde. Bu sezon Portekiz Liga NOS’da mağlubiyetleri bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta Paços Ferreira’yı konuk eden Porto, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Üst üste 9 maçtır kaybetmeyen Conceiçao’nun öğrencileri, lider Benfica’nın ardından 2. Sırada yer alıyor. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak olan Porto, Milan’ı ağırlayacak. Grupta oynadığı 2 karşılaşmada 1 puan toplayabilen Porto, 3. Sırada. Maç öncesinde Porto’da Thiago Esteves’in sakatlığı var. Milan, bu sezon Serie A’da mağlubiyet yüzü görmedi. Geçtiğimiz hafta konuk ettikleri Hellas Verona karşısında da kazanmayı başardılar. Rakibini 3-2 ile geçmeyi başaran Stefano Pioli’nin öğrencileri, lider Napoli’nin takibini sürdürdü. Bu sezon Serie A’da oynadığı 8 maçtan da puan çıkartmayı başaran Milan, Şampiyonlar Ligi’nde ise grupta oynadığı 2 karşılaşmada da mağlubiyet yaşadı. Grubun ilk maçında Liverpool’a 3-2, grubun ikinci maçında ise Atletico Madrid’e 2-1 kaybettiler. İki maçta da öne geçmelerine rağmen üstünlüklerini koruyamadıklarını belirtelim. Bu hafta Milan’da Kessie kart cezalısı. Bakayoko ve Florenzi’nin ise sakatlıkları var. Taraf bahsine yönelmek riskli. Milan, son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. Grupta oynadıkları 2 maçta da 5 gol yediler. Dragao’da gollü bir maç izleriz. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.13

Bets10 Bahis Oranı: 5.80