İnter – FC Sheriff İddaa Tahmini 19.10.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu‘nda 19 Ekim Salı akşamı, İnter evinde lider FC Sheriff‘ı konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00‘de sahne alacak mücadeleyi EXXEN platformundan canlı olarak izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, İnter galibiyetine 1.19, beraberliğe 8.00, FC Sheriff galibiyetine ise 17.00 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

İnter Aradan Mağlubiyetle Döndü

İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu İnter, Milli ara dönüşü Lazio derbisini 3-1 kaybetti ve deplasmanda alınan yenilgiyle birlikte, Serie A Ligi’nde 8. hafta sona ererken, ilk mağlubiyetini aldı. Simone Inzaghi’nin öğrencileri, ligi domine eden bir performans grafiği ortaya koyarken, Şampiyonlar Ligi rüyasına ise puan kayıplarıyla başladı. Real Madrid’e ilk hafta son dakika golüyle 1-0 kaybeden İnter, ikinci hafta Shakhtar Donetsk deplasmanından ise 0-0’lık beraberlikle döndü. Ligde ilk mağlubiyetini alan İnter, Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise ilk galibiyetini hedefliyor.

FC Sheriff 20 Maçtır Kaybetmiyor

FC Sheriff, tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde, iki dev takımı mağlup ederek dikkatleri üzerine çekti. Moldova temsilcisi 4 eleme turunu namağlup geçmeyi başararak adını D Grubu’na yazdırırken, önce Shalhtar Donetsk’i 2-0, ardından Real Madrid’i deplasmanda 2-1 mağlup ederek, zirveye oturdu. İlk 2 hafta sonunda konuk ekip adına Şampiyonlar Ligi’nin en sürpriz takımı diyebiliriz. Shakhtar galibiyeti için F Sheriff şanslı olarak adlandırılsa da, konuk ekip asıl rüştünü Santiago Bernabeu’da 2-1’lik galibiyetle ispatladı. FC Sheriff, tam 20 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi.

Maç Bilgileri

İnter – FC Sheriff Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Danny Makkelie. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter cephesinde ise Brazao ve Eriksen’in sakatlığı bulunuyor. FC Sheriff’te ise Belousov sakat.

İnter’in ilk 11’i Belli mi?

İnter’in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Darmian, Skriniar, Dumfries, Vrij, Hakan Çalhanoğlu, Barella, Brozovic, Arturo Vidal, Dzeko, Perisic.

FC Sheriff'in ilk 11’i Belli mi?

FC Sheriff’in muhtemel kadrosu: Georgios Athanasiadis, Gustavo Dulanto, Keston Julien, Danilo Hurtado, Sebastien Thill, Moussa Kyabou, Edmond Addo, Cristiano Silva Leite, Adama Traore, Frank Castaneda Velez, Henrique Luvannor.

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, ilk galibiyetini almak isteyen İnter ile sahaya D Grubu’nun lideri olarak çıkacak FC Sheriff’in, 90 dakika sonunda gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.96

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımında skor üretmeyi başardığı mücadelede, kazanan iç sahaya favori olarak çıkan İnter oldu. Ev sahibi 3 golle 3 puanı aldı ve kritik bir galibiyetle gruptan çıkma umutlarını sürdürdü.