Porto Milan İddaa Tahmini 19.10.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 3 maçında son sırada bulunan Milan deplasmanda, Porto’nun konuğu olacak. 22.00’de başlayacak mücadeleyi EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Porto Milan arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Porto kazanır 2.55, beraberlik 3.60, Milan kazanır ise 2.80 olarak açıklanmış.

Porto Moralli

Porto’da moraller yerinde. Bu sezon Portekiz Liga NOS’da mağlubiyetleri bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta Paços Ferreira’yı konuk eden Porto, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Üst üste 9 maçtır kaybetmeyen Conceiçao’nun öğrencileri, lider Benfica’nın ardından 2. Sırada yer alıyor. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak olan Porto, Milan’ı ağırlayacak. Grupta oynadığı 2 karşılaşmada 1 puan toplayabilen Porto, 3. Sırada. Maç öncesinde Porto’da Thiago Esteves’in sakatlığı var.

Milan Son Sırada

Milan, bu sezon Serie A’da mağlubiyet yüzü görmedi. Geçtiğimiz hafta konuk ettikleri Hellas Verona karşısında da kazanmayı başardılar. Rakibini 3-2 ile geçmeyi başaran Stefano Pioli’nin öğrencileri, lider Napoli’nin takibini sürdürdü. Bu sezon Serie A’da oynadığı 8 maçtan da puan çıkartmayı başaran Milan, Şampiyonlar Ligi’nde ise grupta oynadığı 2 karşılaşmada da mağlubiyet yaşadı. Grubun ilk maçında Liverpool’a 3-2, grubun ikinci maçında ise Atletico Madrid’e 2-1 kaybettiler. İki maçta da öne geçmelerine rağmen üstünlüklerini koruyamadıklarını belirtelim. Bu hafta Milan’da Kessie kart cezalısı. Bakayoko ve Florenzi’nin ise sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Porto – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Slavko Vinčić. Mücadele Estadio do Dragao Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Porto’da Thiago Esteves’in sakatlığı var. Milan’da Kessie kart cezalısı. Bakayoko ve Florenzi’nin ise sakatlıkları var.

Porto’nun ilk 11’i Belli mi?

Porto’nun muhtemel kadrosu: Diogo Meireles, Pepe, Diogo Leite, Wilson Manafa, Malang Sarr, Mateus Uribe, Fabio Vieira, Zaidu Sanusi, Jesus Corona, Joao Mario, Mehdi Taremi

Milan'ın ilk 11’i Belli mi?

Milan’nın muhtemel kadrosu: Plizzari, Simon Kjaer, Pierre Kalulu, Tomori, Romagnoli, Tonali, Saelemaekers, Brahim Diaz, Bennacer, Rafael Leao, Ante Rebic

İddaa Tahmini

Taraf bahsine yönelmek riskli. Milan, son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. Grupta oynadıkları 2 maçta da 5 gol yediler. Dragao’da gollü bir maç izleriz. Her iki takımdan da gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR , Oran 1.55

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.69

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Porto, grupta ilk galibiyetini aldı. Milan’ı tek golle geçtiler ve 3 puanı kaptılar.