Shakhtar Donetsk – Real Madrid İddaa Tahmini 19.10.2021

Shakhtar Donetsk ile Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu‘nun 3. haftasında karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan naklen yayınlanacak mücadelenin başlama saati 22:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Best10, Shakhtar Donetsk galibiyetine 5.65, beraberliğe 4.50, Real Madrid galibiyetine ise 1.60 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.20, beraberliğe 3.55, konuk ekibe ise 1.46 oran veriyor.

Shakhtar’ın 3 Puana İhtiyacı Var

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’na 2-0’lık FC Sheriff mağlubiyetiyle başlayan Shakhtar Donetsk, ikinci hafta İnter karşısında ise 0-0’lık beraberliğe razı gelirken, Roberto De Zerbi yönetiminde gruptan çıkma şansını zora soktu. Ukrayna Premier Ligi’nde 10 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koysa da, Şampiyonlar Ligi için yetersiz kalan ev sahibi, Milli ara dönüşü Zorya Luhansk’ı 6-1 mağlup ederek moral depoladı. Shakhtar’ın iç sahada galibiyete ihtiyacı var.

Real Madrid Toparlanmak İstiyor

Real Madrid üst üste mağlubiyetlerle yıkıldı. Şampiyonlar Ligi ve İspanya La Liga’nın son haftaları konuk ekip için mağlubiyetlerle son buldu. Şampiyonlar Ligi D Grubu’nun ilk haftasında İnter’i son dakika golüyle 1-0 mağlup eden Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, ikinci hafta FC Sheriff’e 2-1 kaybetti. Tarihinde ilk kez devler sahnesinde boy göstere Moldova temsilcisine diş geçiremeyen Real Madrid, düşüşün sinyallerini verirken, namağlup lider devam etiği İspanya La Liga’ya dönüşte Espanyol’a 2-1 mağlup oldu. Milli ara öncesi kabus yaşayan Real Madrid, Milli ara dönüşü Atllethic Bilbao maçının ertelememesiyle birlikte dinlenme şansı yakaladı.

Maç Bilgileri

Shakhtar Donetsk – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye saati ile 19.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Srdjan Jovanovic. Mücadele OSK Metalist Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Shakhtar Donetsk’te Traore ve Moraes sakat. Real Madird cephesinde ise Asensio, Gareth Bale, Camavinga, Diaz, Marcelo, Hazard, Militao ve Daniel Carvajal’ın sakatlıkları devam ediyor.

Shakhtar Donetsk'in ilk 11’i Belli mi?

Shakhtar Donetsk’in muhtemel kadrosu: Andriy Pyatov, Marlon, Ismaily, Matviyenko, Dodo, Pedrinho, Antonio, Tete, Maycon, Lassina Traore, Fernando.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Courtois, Gutierrez, Fernandez, David Alaba, Odriazola, Casemiro, Federico Valverde, Luka Modric, Vinicius Junior, Marco Asensio, Karim Benzema.

Sezona iki kulvarda birden fırtına gibi başlayan Real Madrid, son haftalarda bocalasa da, Milli ara dönüşü tekrar toparlanacak ve galibiyetlerine geri dönecektir.

İddaa Oranı: H2, Oran 2.26

Best10 Oranı: H2, Oran 2.50

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid deplasmandan 5 golle galip çıktı. Konuk ekip maç boyunca oyunu kontrol ederken, etkisini skora yansıttı ve rakibine gol şansı dahi vermedi.