Benfica – Bayern Münih İddaa Tahmini 20.10.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu‘nda 3. hafta heyecanı yaşanırken, 20 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00‘de, Benfica ile Bayern Münih karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Benfica galibiyetine 7.80, beraberliğe 5.40, Bayern Münih galibiyetine ise 1.41 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.50, 2.5 Alt 2.75 oran kazandırıyor.

Benfica Barcelona’yı Hezimete Uğrattı

UEFA Şampiyonlar Ligi serüvenine Dynamo Kiev deplasmanında merhaba diyen Benfica, ilk hafta 1 puanla yetinirken, rakibine gol şansı vermedi ve iyi savunma performansıyla ilk haftada dikkat çekti. İkinci hafta ise Estadio da Luz’da Barcelona’yı konuk eden Benfica, iyi savunma performansını 3 golle taçlandırdı ve 3-0’lık Barcelona galibiyetiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Henüz 3. dakikada Nunez ile 1-0 öne geçen Benfica, fark 2’ye çıkana kadar kalesinde zor anlar yaşasa da, hataya asla izin vermedi ve önce Rafa Silva, ardından Nunez farkı 3’e çıkardı. Portekiz Premier Ligi’nin lideri Benfica, Şampiyonlar Ligi’nde de çok etkili.

Bayern Münih Doludizgin

Almanya Bundesliga’nın lideri Bayern Münih, yeni hocası Julian Nagelsmann yönetiminde Şampiyonlar Ligi’ne damgasını vurdu. Bayern kısa sürede devler sahnesinde favori haline geldi. İlk maçta konuk olduğu Barcelona deplasmanından 3-0’lık zaferle ayrılmayı başaran ve rakibine isabetli şut şansı vermeyen konuk ekip, evinde ağırladığı Dynamo Kiev’i ise 5-0 mağlup ederken, rakibine sadece 2 isabetli şut şansı verdi ve 180 dakikada hem en iyi savunma hem de en iyi hücum performanslarından birini ortaya koydu. Almanya Bundesliga’da ise Milli ara dönüşü liderlik koltuğunu paylaştığı Bayer Leverkusen’e deplasmanda konuk olan ekip, 5-1 kazanarak, müthiş performansına kaldığı yerden devam etti.

Maç Bilgileri

Benfica – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Ovidiu Hategan. Mücadele da Estadio da Luz’da oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Benfica takımında Lazaro ve Seferovic sakat. Bayern Münih takımında ise Davies ve Ulreich sakat.

Benfica’nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Vlachodimos, Nicolas Otamendi, Alejandro Grimaldo, Alex Grimaldo, Gilberto, Gabriel, Joao Mario, Rafa Silva, Pizzi, Luka Waldschmidt, Roman Yaremchuk.

Bayern Münih’in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Manuel Neuer, Niklas Süle, Bouna Sarr, Nianzou Kouassi, Stanisic, Sane, Kimmich, Gnabry, Goretzka, Lewandowski, Musiala.

Almanya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi’ne damgasını vuran Bayern Münih, devler sahnesindeki harika performansını Benfica deplasmanında farklı galibiyetle taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.79

Bets10 Oranı: H2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 0-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih gol olup yağmaya Şampiyonlar Ligi’nde devam ediyor. Almanya temsilcisi 3’te 3 yaparken, toplamda 12 gole ulaştı ve 3 maçta da rakiplerine gol şansı vermedi. Kazananları tebrik ederiz.