Chelsea Malmö Bahis Tahmini 20.10.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde heyecan devam ediyor. Son sırada yer alan Malmö deplasmanda, Chelsea’ye konuk olacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan izlenebilecek.

Chelsea ve Malmö arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Chelsea kazanır 1.10, beraberlik 11.00, Malmö kazanır ise 40.00 olarak açıklanmış. 

Chelsea’de Hedef Galibiyet 

Chelsea, Premier Lig’de liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu Brentford deplasmanına konuk olan Maviler, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Ben Chilwell’ın şık golüyle 3 puanı alan Chelsea, Premier Lig’de liderliğini sürdürdü. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Malmö ile karşılaşacaklar. Stamford Bridge’de Malmö’yü konuk edecek Chelsea’nin rahat bir galibiyet alması bekleniyor. Grupta oynadığı 2 maçta 3 puan toplayan Thomas Tuchel’in ekibi, bu hafta Malmö karşısında kazanarak grupta 2. Galibiyetini almayı hedefliyor. Maç öncesinde Chelsea’de Pulusic ve Rüdiger’in sakatlıkları bulunuyor.

Malmö’nün İşi Zor 

Malmö, İsveç Allsvenskan’da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Bu sezon 23 haftada topladıkları 44 puan ile lider konumda yer alıyorlar ama 2. ve 3. Sıradaki takımlarla aynı puana sahip olduklarını belirtelim. Geçtiğimiz hafta Östersunds’u 3-0 mağlup eden Malmö, Mjallby yenilgisin unutturmuş oldu. Bu hafta ise Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile karşılaşacaklar. Grupta oynadığı 2 maçta da puan alamayan Malmö, grupta son sırada yer alıyor. Maç öncesinde Malmö’de Anel Ahmedhodzic, kar cezalısı.

Maç Bilgileri

Chelsea – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN Platformunda saat 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelea’de Rüdiger ve Pulusic’in sakatlığı bulunuyor. Malmö’de Anel Ahmedhodzic, kar cezalısı.

Chelsea’nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Mendy, Azpilicueta, Chalobah, Thiago Silva, Ben Chilwell, Jorginho, Kante, Kovacic, Mason Mount, Timo Werner, Romelu Lukaku

Malmö'nün ilk 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Marko Johansson, Franz Brorsson, Lasse Nielsen, Eric Larsson, Jo Inge Berget, Felix Bejimo, Veljko Birmancevic, Erdal Rakip, Anders Christiansen, Antonio Colak, Pavle Vagic

İddaa Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.61

Best10 Oranı: MS 1 (-2), Oran 1.95

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Chelsea, rahat kazandı. Malmö engelini 4-0 ile geçtiler ve 2. sırdaki yerini korudular.