Fenerbahçe Antwerp İddaa Tahmini 21.10.2021

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 3. Maçında temsilcimiz Fenerbahçe evinde, Antwerp karşısında galibiyet arayacak. Mücadele saat 19.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Fenerbahçe ve Antwerp arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Fenerbahçe kazanır 1.72, beraberlik 4.25, Antwerp kazanır ise 4.85 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe Kazanmak İstiyor

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de Trabzonspor’a konuk olmuş ve sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Bu mağlubiyetin ardından liderliği kaptırdılar ve 3. Sıraya gerilediler. Kim Min Jae’nin oyundan atılmsı, tüm planları alt üst etti. 10 kişi kalmasalar, Fenerbahçe’nin galibiyet alma ihtimali de son derece yüksekti diyebiliriz. Bu hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Antwerp’i konuk edecek Fenerbahçe, grupta 3. Sırada yer alıyor. İlk 2 maçta Eintracht Frankfurt ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, Olympiakos’a ise 3-0 kaybetmişti. Fenerbahçe’nin gruptan çıkma umutlarını biraz olsun arttırmak adına, bugün karşılaşacağı Antwerp karşısında kesinlikle kazanması gerekiyor. Maç öncesinde Fenerbahçe’de Mert Hakan ve İrfan Can Kahveci sakat.

Antwerp’in İşi Zor

Antwerp’in Belçika Ligi’ndeki yenilmezlik serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta Zulte Waragem’e konuk olan Brian Priske’nin ekibi, sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Belçika Ligi’nde üst üste 5 maçlık galibiyet ve 8 maçlık yenilmezlik serileri de sona ermiş oldu. UEFA Avrupa Ligi’nde ise ilk 2 maçta puan almayı başaramayan Antwerp, puansız olarak son sırada bulunuyor. Grubun ilk maçında Olmypiakos’a 2-1, Eintracht Frankfurt’a ise 1-0 mağlup oldular. Bu hafta konuk olacakları Fenerbahçe deplasmanında da işleri zor gözüküyor.

Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Antwerp Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Sergey Ivanov. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de İrfan Can Kahveci ve Mert Hakan’ın sakatlıklar devam ediyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Kim Min Jae, Atila Szalai, Filip Novak, Jose Sosa, Luiz Gustavo, Mesut Özil, Enner Valencia, Diego Rossi Mergim Berisha

Antwerp'in ilk 11’i Belli mi?

Antwerp’in muhtemel kadrosu: Jean Butez, De Laet, Björn Engels, Birger Verstraete, Manuel Benson, Radja Nainggolan, Koji Miyoshi, Aurelio Buta, Viktor Fischer, Mbwana Samatta, Michael Frey

İddaa Tahmini

Fenerbahçe’den bu hafta galibiyet bekliyorum. Taraftar desteğiyle Antwerp’i mağlup ederler ve grupta ilk kez 3 puan sevinci yaşarlar.

İddaa Oranı: MS 1 , Oran 1.58

Best10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, grupta 3. maçından da galibiyet çıkartamadı. Antwerp karşısında sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar.