Lille – Sevilla İddaa Tahmini 20.10.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu‘nda 2 hafta geride kalırken, galibiyeti bulunmayan Lille ve Sevilla, 20 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 22:00‘de karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı EXXEN.

İddaa ve Bahis Tahmini

Best10, Lille galibiyetine 3.45, beraberliğe 3.30, Sevilla galibiyetine ise 2.33 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.40, 2.5 Alt 1.61 oran kazandırıyor.

Lille’de Tehlike Çanları Çalıyor

Lille cephesinde Gourvennec için tehlike çanları çalıyor. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu, yeni hocasıyla hem Ligue 1’de hem de Şampiyonlar Ligi sahnesinde iyi performanslar sergileyemedi. Galtier’in yokluğunu kısa sürede hisseden Lille, ligde ilk 6 haftanın 5’ini puan kayıplarıyla geçirirken, üst üste gelen 3 galibiyet ev sahibini toparlamakta yeterli olmadı ve Milli ara dönüşü ev sahibi Clermont’a deplasmanda 1-0 kaybetti. Şampiyonlar Ligi’nde ise Wolfsburg ile golsüz berabere kaldıktan sonra, Salzburg’a deplasmanda 2-1 kaybeden Lille, iki kulvardan da istediğini alamadı.

Sevilla Kolay Maç Kaybetmiyor

Milli ara öncesi İspanya La Liga’da ilk mağlubiyetini alan Sevilla, 7. haftada Granada’ya deplasmanda 1-0 kaybederken, Milli ara dönüşü eski günlerine Celta Vigo deplasmanında 1-0’lık galibiyetle döndü. 5 galibiyet, 2 beraberlikle 17 puan toplayan konuk ekip, ilk 3 içerisinde yer aldı ve iyi bir lig performansı sergiledi. Konuk ekip Şampiyonlar Ligi sahnesinde ise üst üste beraberliklerle yetindi. G Grubu’nda ilk hafta Salzburg ile karşılaşan ve 10 kişi kaldığı maçtan 1 puan çıkaran Sevilla, ikinci hafta ise Wolfsburg deplasmanına konuk olurken, 85. dakikadan itibaren 10 kişi kalan rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Sevilla bu sezon iki kulvarda birden kolay maç kaybetmiyor.

Maç Bilgileri

Lille – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Michael Oliver. Mücadele Pierre-Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille cephesinde Botman ve Jardim’in sakatlığı bulunuyor. Sevilla’da En Nesyri ve Jordan sakat.

Lille’in ilk 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Ivo Grbic, Jose Fonte, Mandava, Djalo, Zeki Çelik, Benjamin Andre, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı, Jonathan David, Jonathan Ikone.

Sevilla'nın 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Jules Kounde, Karim Rekik, Marcos Acuna, Rakitic, Suso, Fernando, Erik Lamela, Ocampos, Papu Gomez, Rafa Mir.

Milli aradan galibiyetle dönmeyi başaran ve iki kulvarda birden sergilediği iyi performanslarla dikkat çeken Sevilla, formsuz Lille’den en az 1 puan almayı başaracaktır.

İddaa Oranı: 02 (Ç), Oran 1.20

Best10 Oranı: 02 (Ç), Oran 1.33

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Sevilla deplasmanda iyi bir savunma kurgusu ile hedefine ulaştı ve Lille’den 1 puan almayı başardı. Konuk ekibin kaybetmeyeceğini düşünüyorduk ve yenılmadık.