Manchester United Atalanta İddaa Tahmini 20.10.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubunda heyecan devam ediyor. Manchester United evinde, Atalanta’yı ağırlayacak. Zorlu karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek. 

Manchester United ile Atalanta zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Manchester United galibiyetinin 1.79, beraberlik tercihinin 4.15, Atalanta galibiyetinin ise 4.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Manchester United Kalesini Gole Kapatamıyor

Manchester United, geçtiğimiz hafta Premier Lig’de Leicester City deplasmanına konuk oldu. 1-0 öne geçtikleri maçtan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de son 3 maçından sadece 1 puan çıkartabilen Kırmızı Şeytanlar 6.sıraya kadar geriledi. Bu hafta içi ise Şampiyonlar Ligi mesaisine çıkacak olan Manchester United evinde, Atalanta’yı ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi F Grubunda ilk 2 maçta 3 puan toplayan Solskjaer’in ekibi 3.sırada yer alıyor. Son haftalarda kalesini gole kapatamayan Manchester United’ın son 7 resmi maçta da kalesinde gol gördüğünü belirtelim. Bu hafta Manchester United’da Aaron Wan-Bissaka kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Atalanta Lider Konumda

Atalanta geçtiğimiz hafta sonu İtalya Serie A’da Empoli deplasmanına konuk oldu ve sahadan farklı bir galibiyet ile ayrıldı. Rakibini 4-1 ile geçen Gasperini’nin öğrenciler 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Bu hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile karşılaşacak olan Atalanta, 2 maçta topladığı 4 puan ile lider konumda yer alıyor. Grubun ilk maçında La Ceremica’da Villarreal ile 2-2 berabere kalan İtalyan ekibi gurubun 2.maçında ise Young Boys’u 1-0 mağlup etmiş ve ilk galibiyetini almıştı. Manchester United maçı öncesinde Atalanta’da Matteo Pessine, Berat Djimsiti ve Robin Gosens sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Maç Bilgileri

Manchester United – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Aaron Wan-Bissaka kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Atalanta’da Matteo Pessine, Berat Djimsiti ve Robin Gosens sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Hary Maguire, Luke Shaw, Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Greenwood, Cristiano Ronaldo

Atalanta'nın ilk 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Palomino, Pezzella, Merih Demiral, Rafael Toloi, Maehle, Remo Freuler, Malinovsky, Ilicic, Duvan Zapata

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısında zor bir karşılaşma. Bu maç için en mantıklı seçim gollere yönelmek. Hem Manchester United hem de Atalanta skor üretmeyi başarır. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, harika bir geri dönüşe imza attı. 2-0 geriye düştükleri maçta Atalata’yı 3-2 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar.