Salzburg – Wolfsburg İddaa Tahmini 20.10.2021

EXXEN platformundan 20 Ekim Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 19:45‘te naklen yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 3. hafta mücadelesinde, Salzburg ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Salzburg galibiyetine 2.08, beraberliğe 3.85, Wolfsburg galibiyetine ise 3.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.69, KGYOK 2.18 oran kazandırıyor.

Salzburg Engel Tanımıyor

Salzburg’un hem Avusturya Bundesliga hem de UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde mağlup edebilen çıkmadı. Matthias Jaissle’nin öğrencileri, 17 maçtan 15 galibiyet almayı başardı. Avusturya Bundesliga’da ilk 11 haftayı 10 galibiyet, 1 beraberlikle lider tamamlamayı başaran ev sahibi, UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda ise önce Sevilla ile 1-1 berabere kaldı, ardından Lille karşısında 2-1 kazandı. Sevilla deplasmanında da galibiyete daha yakın taraf olarak karşımıza çıkan ev sahibi, maç içerisinde 2 penaltıyı gole çeviremedi. Salzburg, başarısının tesadüf olmadığını ve Şampiyonlar Ligi iddiasını kısa sürede ispatladı.

Wolfsburg Galibiyeti Unuttu

Wolfsburg cephesinde Milli ara kötü gidişata çare olmadı. Almanya Bundesliga’da son 2 haftayı Hoffenheim ve Mönchengladbach mağlubiyetleriyle geçiren konuk ekip, 5 haftalık yenilmezlik serisini kaybederken, Milli ara dönüşü Union Berlin’e deplasmanda 2-0’lık net bir mağlubiyetle boyun eğdi. Üst üste 3. yenilgisini alan Mark van Bommel’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi G Grubu’nda ise ilk 2 haftayı Lille ve Sevilla beraberlikleriyle noktaladı. Devler sahnesinde 180 dakika sonunda 1 gol atabilen Wolfsburg, Bundesliga’nın son 3 haftasında ise sadece 2 gol bulabildi. Takımla birlikte konuk ekipte hücum hattı da düşüşe geçti. Wolfsburg zor günlerden çıkış bileti arıyor.

Maç Bilgileri

Salzburg – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Daniele Orsato. Mücadele Red Bull Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Salzburg takımında Koita, Piatkowski, Solet, Vallci ve Junuzovic sakat. Wolfsburg cephesinde ise Guilavogui, Bialek, Gerhardt, Weghorst, Mehmedi ve Schlager’in sakatlığı bulunuyor.

Salzburg’un ilk 11’i Belli mi?

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Andreas Ulmer, Bernardo, Piatkowski, Brendan Aaronson, Nicolas Seiwald, Mohamed Camara, Luka Susic, Rasmus Nissen, Karim Adeyemi, Benjamin Sesko.

Wolfsburg’un ilk 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Baku, Roussillon, Mbabu, Lacroix, Bornauw, Josuha Aster Vranckx, Philipp, Maxi Arnold, Nmecha, Steffen.

Avusturya Bundesliga ve UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu’nun namağlup lideri Salzburg, taraftarı önünde galibiyet adına denenmeye değer taraf. Maç kaybetmeyen ekip, etkili hücum performansıyla güven verdi.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.79

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.08

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Formda Salzburg evinde 3 golle 3 puanı aldı. Grupta liderliğini sürdüren Avusturya temsilcisi, Wolfsburg karşısında harika performansıyla bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.