Young Boys Villarreal İddaa Tahmini 20.10.2021

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubunda son sırada yer alan Villarreal deplasmanda, Young Boys’a konuk olacak. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Young BoysVillarreal arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Young Boys kazanır 3.20, beraberlik 3.65, Villarreal kazanır ise 2.30 olarak açıklanmış. 

Young Boys 2. Sırada 

Young Boys, bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne sürpriz yaparak başlamıştı. Grubun ilk maçında Manchester United’ı konuk eden David Wagner’in öğrencileri, sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Grubun 2. Maçında ise Atalatanta deplasmanında 1-0 kaybettiler. İlk 2 maçta 3 puan toplayan Young Boys, grupta 2. Sırada yer alıyor. Bu hafta ise Wankdorf’da Villarreal’i konuk edecekler. Geçtiğimiz hafta sonu İsviçre Süper Ligi’nde Luzern ile karşılaşan Young Boys, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Young Boys’da maç öncesinde Cedric Zesiger’in sakatlığı devam ediyor.

Villarreal’in Galibiyeti Yok 

Villarreal’in grupta galibiyeti bulunmuyor. Unai Emery’nin öğrencileri, oynadığı 2 maçta sadece 1 puan toplayabildi. Grubun ilk maçında La Ceramica’da Atalanta’yı konuk eden Villarreal, rakibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Grubun 2. Maçında ise Manchester United’a konuk olan Villarreal, 90+5’te yediği golle 2-1 kaybetmişti. Geçtiğimiz hafta sonu ise La Liga’da Osasuna’yı konuk eden Villarreal,r rakibine 2-1 mağlup oldu. Bu sezon La Liga’da ilk kez mağlubiyet yaşamış oldular. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta Young Boys’a konuk olacak Villarreal’de önemli bir eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Young Boys – Villarreal Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele Türkiye Saati ile 19.45’te başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wankdorf Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Young Boys’da maç öncesinde Cedric Zesiger’in sakatlığı devam ediyor.

Young Boys’un ilk 11’i Belli mi?

Young Boys’un muhtemel kadrosu: David von Ballmoos, Camara, Zesiger, Garcia, Seirro, Ngamaleu, Lauper, Hefti, Meschack, Siebatcheu, Mambimbi

Villarreal'in ilk 11’i Belli mi?

Villarreal’in muhtemel kadrosu: Sergio Asenjo, Ruben Pena, Raul Albiol, Juan Foyth, Alfonso Pedraza, Moi Gomez, Coquelin, Manuel Trigueros, Yeremi Pino, Paco Alcacer, Gerard Moreno

İddaa Tahmini

Gollü bir maç bekliyorum. Hem Villarreal hem ise Young Boys, skor anlamında üretken. Her iki takımda gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.48

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Villarreal, farklı bir galibiyet aldı. Young Boys’u 4-1 ile geçtiler ve grupta ilk galibiyetini aldılar.