PSV – Monaco İddaa Tahmini 21.10.2021

İddaa fikstüründe 21 Ekim Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi B Grubu 3. hafta mücadelesinde, PSV ile Monaco kozlarını paylaşacak. Yayın ekranı EXXEN olan mücadele saat 22:00‘de sahne alacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, PSV galibiyetine 2.28, beraberliğe 3.75, Monaco galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.92, beraberliğe 3.15, konuk ekibe ise 2.70 oran veriyor.

PSV Golcüleri Güven Verdi

UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nun 2. haftasına PSV golcüleri damga vururken, Hollanda temsilcisi Sturm Graz deplasmanından 4-1’lik galibiyetle döndü. İlk hafta Real Sociedad karşısında 1-0 öne geçmeyi başarsa da, skoru korumayı başaramayan ve 2-2’lik beraberliğe razı gelen Roger Schmidt’in öğrencileri, ikinci haftayla birlikte vites yükseltti. Hollanda Eredivisie Ligi’nde ise 7 galibiyet, 2 mağlubiyetle 21 puan toplamayı başaran ve liderin 1 puan gerisinde yer alan PSV, bu sezon tüm rakiplerine gol atmayı başarırken, Zahavi, Gakpo, Götze ve Yorbe Vertessen, hücum hattında istikrarlı performanslarıyla, ev sahibinin galibiyet adına en büyük kozu.

Monaco Avrupa’da Etkili

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Lyon deplasmanına konuk olan Monaco, 4 haftalık yenilmezlik serisiyle Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda boy gösterirken, haftayı 2-0’lık mağlubiyetle kapattı. Fransa Ligue 1’e etkisiz bir başlangıç yapan Niko Kovac’ın öğrencileri, ilk 6 haftanın 5’inde puan kaybederken, Milli ara öncesi yükselişe geçmişti. Avrupa Ligi  B Grubu’nda ise ilk 2 haftadan 4 puan çıkarmayı başaran Monaco, Ligue 1’den istediği sonuçları almakta zorlanırken, Avrupa performansıyla güven verdi. İlk hafta Sturm Graz’ı 1-0 mağlup eden Monaco, ikinci hafta ise Real Sociedad ile 1-1 berabere kaldı.

Maç Bilgileri

PSV Eindhoven – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Davide Massa. Mücadele Philips Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

 PSV cephesinde ise Kreekels, Ledezma, Doan, Fofana, Sangare, Thomas ve Sambo’nun sakatlığı bulunuyor. Monaco cephesinde ise Diatta, Fabregas, Golovin ve Sidibe’nin sakatlığı bulunuyor.

PSV’nin ilk 11’i Belli mi?

PSV’nin muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Jordan Teze, Nick Viergever, Oliver Boscagli, Philipp Max, Bruma, Marco Van Ginkel, Cody Gakpo, Mohamed Ihattaren, Mario Götze, Eran Zahavi.

Monaco’nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Axel Disasi, Benoit Badiashile, Caio Henrique, Antonio Barreca, Ismail Jakobs, Tchouameni, Sofiane Diop, Keita Baldé, Gelson Martins, Ben Yedder.

2 hafta sonunda B Grubu’nda 4’er puanla liderlik koltuğunu paylaşan PSV ve Monaco’nun, bu zorlu liderlik mücadelesinde zorlanmadan skor üreteceğini ve karşılaşmada 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.64

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.81

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmada toplam 3 gol atıldı. İki takımda hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.