Saint Etienne – Angers İddaa Tahmini 22.10.2021

22 Ekim Cuma akşamı Fransa Ligue 1 sahnesinde 11. hafta heyecanı başlarken, haftanın ilk mücadelesinde Saint Etienne ile Angers karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS MAX HD 1 ekranlarından naklen yayınlanacak maçın başlama saati 22:00.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Saint Etienne galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.40, Angers galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 2.07, 2.5 Alt 1.79 oran kazandırıyor.

Saint Etienne Vasatı Aşamadı

Fransa Ligue 1 sahnesinde geçtiğimiz hafta itibariyle 10. maçlar geride kalırken, karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Saint Etienne, henüz galibiyetle tanışamadı. Lyon derbisinden son dakika golüyle alınan 1 puan, Milli ara öncesi ev sahibini umutlandırsa da, Milli ara dönüşü Puel ve ekibi Strasbourg’a deplasmanda 5-1 kaybetti. 4 puanı bulunan ev sahibinde, teknik adamın performansı büyük eleştiri toparlarken, yediği 23 gole karşılık, rakiplerine sadece 9 gol atabilen Saint Etienne, ligin en az gol atan ve en fazla gol yiyen takımı olarak yoluna devam ediyor.

Angers Üst Sıraları Bırakmıyor

Fransa Ligue 1’in 10. haftası deplasmanda lider PSG’yi konuk eden Angers, maç boyunca iyi bir mücadele örneği ortaya koysa da, bitime 3 dakika kala savunmanın bir anlık hatası konuk ekibe mağlubiyeti getirdi. İlk yarıda Fulgi’nin golüyle 1-0 öne geçen Angers, 69. dakikada beraberlik golüne engel olamazken, penaltı golü konuk ekibi mağlubiyete sürükledi. 10 hafta sonunda 4 galibiyet, 4 beraberlikle 16 puan toplamayı başaran Gerald Baticle’nin öğrencileri, üst sıraları bırakmadı ve ilk 5 içerisinde yer aldı.

Maç Bilgileri

Saint Etienne – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX HD 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Antony Gautier. Mücadele Geoffroy-Guichard Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Saint Etienne takımında Gabriel, Macon, Youssouf ve Sissoko sakat. Angers cephesinde ise Bamba ve Ould Khaled sakat.

Saint Etienne’nin ilk 11’i Belli mi?

Saint Etienne’nin muhtemel kadrosu: Etienne Green, Sow, Moukoudi, Kolodziejczak, Youssouf, Macon, Noupa, Bounga, Wahbi Khazri, Hammouma, Camara.

Angers'in ilk 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Traore, Thomas, Mendy, Doumbia, Fulgini, Mangani, Cabot, Boufal, Manceau, Ali Cho.

Fransa Ligue 1’de üst sıra takibini hız kesmeden sürdüren Angers, lider karşısında geçtiğimiz hafta liderliği kaçırsa da, bu hafta en alt sıradaki Etienne karşısında kazanmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.47

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.80

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Saint Etienne ilk yarısını 2-0 geride kapattığı mücadeleden son dakikada golüyle 1 puan çıkardı. Angers galibiyete çok yaklaşsa da, skorun rehavetine kapılarak 1 puana razı geldi.