Arminia Bielefeld – Dortmund İddaa Tahmini 23.10.2021

23 Ekim Cumartesi günü Almanya Bundesliga sahnesinde, Arminia Bielefeld‘in rakibi Dortmund. Türkiye saati ile 16:30′da başlayacak mücadeleyi futbol severler beIN SPORTS HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

İddaa ve Bahis Tahmini

Rexbet, Arminia Bielefeld galibiyetine 8.50, beraberliğe 5.00, Dortmund galibiyetine ise 1.38 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandıryor.

Arminia Bielefeld Düşme Hattında

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Arminia Bielefeld, 8 hafta sona erdiğinde Almanya Bundesliga’nın zayıf halkaları arasında yer aldı. Yeni sezonda galibiyeti bulunmayan ev sahibi, 5 beraberlik, 3 mağlubiyetle sadece 5 puan toplarken, ligin yeni temsilcisi Fürth ile birlikte en alt sırayı paylaştı. Son olarak geçtiğimiz hafta Augsburg deplasmanına konuk olan Frank Kramer’in öğrencileri, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Maç kazanmakta zorlanan Bielefeld, 2. sıradaki Dortmund’u evinde ağırlayacak.

Dortmund’a Ağır Darbe

Dortmund, Marco Rose yönetiminde Almanya Bundesliga’da 6 galibiyet, 2 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başarırken, lider Bayern Münih’in 1 puan gerisinde yer aldı. Milli ara dönüşü ligde Mainz’ı iç sahada zorlanmadan mağlup eden konuk ekip, haftayı 3-1’lik net galibiyetle kapatırken, Şampiyonlar Ligi sahnesinde bu sezonki en ağır yenilgisini aldı. C Grubu’nda 2’de 2 yaparak zirve yarışına ortak olan Dortmund, hafta içi Hollanda deplasmanında Ajax’a 4-0 kaybetti.  Şampiyonlar Ligi’nden Bundesliga’ya yorgun dönen Dortmund, telafiyi Bielefeld deplasmanında hedefliyor. Rose ve ekibinin Ajax mağlubiyetinin ardından 3 puan ve iyi futbola ihtiyacı var.

Maç Bilgileri

Arminia Bielefeld – Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Schüco Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arminia Bielefeld cephesinde Andrade sakat. Borussia Dortmund takımında ise Dahoud, Guerreiro, Morey Bauza, Moukoko, Schmelzer ve Reyna sakat.

Arminia Bielefeld’in ilk 11’i Belli mi?

Arminia Bielefeld’in muhtemel kadrosu: Stefan Ortega, Kunze, Cedric Hoorn, Nilsson, Robin Hack, Schöpf, Manuel Prietl, Lasme, Medina, Okugawa, Krüger.

Borussia Dortmund’un ilk 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Akanji, Passlack, Julian Brandt, Marco Reus, Belligham, Witsel, Reus, Axel Witsel, Hazard, Haaland.

Almanya Bundesliga’da zirve takibini sürdüren ve liderin en yakın takipçisi olarak 9. hafta çıkacak olan Dortmund, galibiyeti bulunmayan ve düşme hattında yer alan Bielefeld karşısında rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.73

Rexbet Oranı: H2, Oran 1.96

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Dortmund deplasmandan 3 golle 3 puan çıkardı. Konuk ekip Emre Can, Hummels ve Bellingham’ın golleriyle kazandı.