Bochum – Frankfurt İddaa Tahmini 24.10.2021

Almanya Bundesliga‘da 9. haftanın kapanış mücadelesi, 24 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 19:30‘da, Bochum ve Frankfurt arasında oynanacak. Zorlu mücadeleyi beIN SPORTS HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İddaa ve Bahis Tahmini

Ruhrstadion’un ev sahipliği yapacağı mücadelede Bets10, Bochum galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.50, Frankfurt galibiyetine ise 2.30 oran belirlemiş durumda.

Bochum Güven Vermedi

Bochum geçtiğimiz haftaya kadar Almanya Bundesliga’da galibiyete hasret kalmış ve son 4 haftanın tamamında puan kaybetmişti. Geçtiğimiz hafta ise kendisi gibi Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Greuther Fürth deplasmanına konuk olan Bochum, bitime 10 dakika kala aradığı galibiyet golünü Losilla ile buldu. Ligin en zayıf halkası Fürth karşısında kazanan Thomas Reis’in öğrencileri, 8 hafta sonunda 2 kez maç kazanmayı başardı. Düşme hattının hemen üzerinde yer alan ekip, ligin zayıf halkası karşısında dahi kalesinde önemli gol tehlikeleri yaşadı ve galibiyet golünü bulmakta fazlasıyla zorlandı. Bochum güven vermemeye devam ediyor.

Frankfurt Avrupa Sahnesinde Galip

Frnakfurt, UEFA Avrupa Ligi’nden galibiyetle dönüyor. Oliver Glasner’in öğrencileri evinde Olympiakos’u konuk ederken, 3-1’lik galibiyetle puanını 3 hafta sonunda 7’ye yükseltti ve D Grubu’nda lider olmayı başardı. Konuk ekip Bundesliga sahnesinde ise 8 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Tek galibiyetini Milli ara öncesi namağlup lider Bayern Münih karşısında 1-0 geriden gelerek, 2-1’lik skorla alan Frankfurt, geçtiğimi hafta evinde ağırladığı Hertha Berlin’e ise 2-1 kaybetti. 8 haftadan 1 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Frankfurt, yükselişini lige taşımak istiyor.

Maç Bilgileri

Bochum – Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 3 ve Tivibu Spor 3 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum takımında Bockhorn, Grave, Leitsch, Tesche, Weilandt, Zoller sakat. Frankfurt cephesinde ise Ache, Barkok ve Lenz’in sakatlığı bulunuyor.

Bochum’un ilk 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Lambropoulos, Bella-Kotchap, Soares, Losilla, Chibsah, Eduard Löwen, Rexhbecaj, Osterhage, Ganvoula, Takuma Asano.

Frankfurt’un ilk 11’i Belli mi?

Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Kevin Trapp, Da Costa, Chandler, Hinteregger, Kamada, Sow, Hasebe, Barkok, Ilsanker, Jens Hauge, Kostic.

UEFA Avrupa Ligi’nden galibiyetle dönen Frankfurt, Almanya Bundesliga’da iyi performanslar sergilemese de, formsuz Bochum karşısında fırsatları değerlendirerek 3 puanı hanesine yazdıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.93

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.30

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bochum zor günlerden galibiyetle çıkmayı başarırken, Frankfurt ise deplasmanda kötü gidişatını sürdürdü. Ev sahibi haftayı 2 farklı galibiyetle noktaladı.