Brentford Leicester City Bahis Tahmini 24.10.2021

İngiltere Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan Leicester City bu hafta deplasmanda, Brentford’a konuk olacak. Mücadele saat 16.00’da S SPORT kanalından izlenebilecek.

Brentford ve Leicester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde verilmiş. Brentford kazanır 2.65, beraberlik 3.45, Leicester City kazanır ise 2.70 olarak açıklanmış.

Brentford Evinde Mağlup

Brentford, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada lider Chelsea ile karşılaşan Brentford, rakibine 1-0 mağlup oldu. Premier Lig’de 3 maç aradan sonra mağlup olan Thomas Frank’ın öğrencileri, bu hafta Leicester City ile karşılaşacak. Chelsea mağlubiyet ile 10. Sıraya gerileyen Brentford, bu sezon iç sahada oynadığı 4 karşılaşmada sadece Arsenal’ı mağlup edebildi. Bu hafta Leicester City’i konuk edecek Brentford’da Yoane Wissa ve Vitaly Janelt’in sakatlıkları var.

Leicester City 4 Maç Sonra Kazandı

Leicester City, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Manchester United’ı 4-2 mağlup etmeyi başardılar. Dikkat çekici bir galibiyet alan Leicester City, Premier Lig’de 4 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Brendan Rodgers’ın öğrencileri, bu galibiyet ile puanını 11 yaptı ve 12. Sıraya yükseldi. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Spartak Moskova’yı Patson Daka’nın golleriyle 4-3 mağlup eden Leicester City’de moraller yerinde. Maç öncesinde Leicester City’de James Justin ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları var.

Maç Bilgileri

Brentford – Leicester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da S SPORT kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Brentford Community Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brentford’da Yoane Wissa ve Vitaly Janelt’in sakatlıkları var. Leicester City’de James Justin ve Wesley Fofana’nın sakatlıkları var.

Brentford'un ilk 11’i Belli mi?

Brentford’un muhtemel kadrosu: Brentford’un muhtemel kadrosu: David Martin, Rico Henry, Charlie Goode, Sergi Canos, Mathias Jensen, Bryan Mbeumo, Tarique Fosu, Vitaly Janelt, Mad Sorensen, Saman Ghoddos, Ivan Toney

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Schmeichel, Timothy Castagne, Çağlar Söyüncü, Jonny Evans, Luke Thomas, Albrighton, Tielemans, Nampals Mendy, James Maddison, Iheneacho, Vardy

İddaa Tahmini

Gollü bir karşılaşma bekliyorum. Hem Brentford hem de Leicester City skor üretecek güçte. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, üst üste 2. galibiyetini aldı. Brentford’u deplasmanda 2-1 ile geçtiler.