Köln – Bayer Leverkusen İddaa Tahmini 24.10.2021

İddaa fikstüründe 24 Ekim Pazar günü yer alan Almanya Bundesliga 9. hafta mücadelesinde, Köln evinde Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. Başlama saati 16:30 olan mücadeleyi futbol severler beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından izleyebilir.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Köln galibiyetine 3.25, beraberliğe 4.00, Bayer Leverkusen galibiyetine ise 2.10 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.45, KGYOK 2.70 oran kazandırıyor.

Köln 4 Hafta Sonra Kaybetti

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Köln, Milli ara dönüşü Hoffenheim deplasmanına konuk oldu. Ev sahibi Milli araya kadar ilk 8 haftanın en etkili takımlarından biriydi. Sadece lider Bayern Münih’e mağlup olan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, tüm maçlarda skor üretmeyi başarırken, Münih karşısında da 2 gol atmayı başarmıştı. Hoffenheim deplasmanında ise hücum savunmanın kötü performansına, hücum hattı uyum sağlayınca, Köln için hafta hezimetle sonuçlandı. Evine 5-0’lık yenilgiyle dönen Köln, 4 hafta sonra maç kaybetti.

Bayer Leverkusen Galibiyet Peşinde

Bayer Leverkusen, Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu kaybetti. İlk 7 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle çıkan ve Bayern Münih ile zirveyi paylaşan Gerardo Seoane’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta lige Bayern Münih karşısında dönerken, evinde ezeli rakibine 5-1 kaybetti. İlk yarıyı 5-0 geride kapatan Bayer Leverkusen için oldukça kötü bir hafta geride kaldı. Konuk ekip Münih mağlubiyetinin ardından Avrupa Ligi’nde Real Betis ile 1-1 berabere kaldı. Bayer Leverkusen tekrar yükselişe geçmek istiyor.

Maç Bilgileri

Köln – Bayer Leverkusen Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX HD 2 ve Tivibu Spor 3 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln takımında Andersson, Ehizibue, Hauptmann, Horn ve Skhiri sakat. Bayer Leverkusen cephesinde ise Aranguiz, Baumgartlinger ve Fosu-Mensah’ın sakatlığı bulunuyor.

Köln’nün ilk 11’i Belli mi?

Köln’nün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Benno Schmitz, Jorge Mere, Czichos, Hector, Florian Kainz, Ljubicic, Ondrej Duda, Tim Lemperle, Mark Uth, Modeste.

Bayer Leverkusen’nin ilk 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’nin muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Odilon, Bakker, Tah, Karim Bellarabi, Kerem Demirbay, Wirtz, Amiri, Frimpong, Schick, Diaby.

Bayer Leverkusen geçtiğimiz hafta liderliği Bayern Münih’e ağır bir mağlubiyetle kaybetti. Konuk ekip zor bir haftayı geride bıraksa da, Köln deplasmanında 3 puanla tekrar toparlanmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.79

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.10

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayer Leverkusen deplasmanda Patrik Schick ve Karim Bellarabi’nin golleriyle 2-0 öne geçmeyi başarırken, ikinci yarıda üstünlüğünü koruyamadı ve üst üste yediği 2 golün ardından, haftayı 1 puanla kapattı.