Konyaspor Kayserispor Bahis Tahmini 23.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Konyaspor evinde, Kayserispor ile karşılaşacak. Mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Ben Sports kanalından ekranlara gelecek.

KonyasporKayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranları şu şekilde. Konyaspor kazanır 1.78, beraberlik 4.05, Kayserispor kazanır ise 5.10 olarak açıklanmış. 

Konyaspor 8 Maç Sonra Kaybetti 

Konyaspor, geçtiğimi haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Galatasaray deplasmanından elleri boş döndüler. Galatasaray’a 1-0 kaybeden Konyaspor, bu sezon Süper Lig’de ilk kez mağlubiyet yaşadı. Galatasaray maçı öncesine kadar üst üste 8 maçlık namağlup seri yakalayan İlhan Palut’un öğrencileri, 9. Sıraya kadar geriledi. Bu hafta Kayserispor’u konuk edecek Konyaspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Kayserispor Farklı Kaybetti 

Kayserispor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Alanyaspor ile karşı karşıya gelen Kayserispor, sahadan 6-3’lük mağlubiyet ile ayrıldı. Alanyaspor deplasmanında 2 kez öne geçtiği maçtan puansız ayrılan Hikmet Karaman’ın ekibi, son 3 maçtan ise galibiyet çıkartamadı. Alanyaspor maçından önceki hafta ise Trabzonspor’a kaybetmişlerdi. Bu hafta Konyaspor’a konuk olacak Kayserispor’u yine zorlu bir 90 dakika bekliyor.

Maç Bilgileri

Konyaspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Konya Büyükşehir Belediye Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Her iki takımda da önemli bir eksik bulunmuyor.

Konyaspor'un 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Sehic, Skubic, Abdülkerim Bardakçı, Ahmet Çalık, Musa Çağıran, Hadziahmetovic, Endri Cekici, Soner Dikmen, Zymer Bytyqi, Rahmanovic, Cikalleshi

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Silviu Lung, Onur Bulut, Kolovetsios, Majeeds Hosseini, Lionel Carole, Attamah, Avramovski, Miguel Cardoso, Mame Thiam , Karlo Muhar, Mario Gavranovic

İddaa Tahmini

Kayserispor’un bu deplasmandan puan çıkartabileceğini düşünmüyorum. Konyaspor, geçen haftaki mağlubiyeti telafi eder ve Kayserispor’u mağlup eder.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.54

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.78

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Konyaspor, hata yapmadı. İç sahada konuk ettikleri Kayserispor’u 2-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular.