Manchester United Liverpool İddaa Tahmini 24.10.2021

İngiltere Premier Lig’de haftanın en önemli maçı diyebiliriz. Liverpool deplasmanda, Manchester United’a konuk olacak. Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve S SPORT kanalından takip edilebilecek.

Manchester United ile Liverpool takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Manchester United galibiyetine 2.95, beraberlik tercihine 3.70, Liverpool galibiyetine ise 2.35 verildiğini görüyoruz.

Manchester United 3 Maçtır Kazanamıyor

Manchester United, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. King Power’da Leicester City deplasmanına konuk olan Kırmızı Şeytanlar, sahadan 4-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Harry Maguire, hatalarına bir yenisini daha ekledi ve Manchester United’ın en sönük isimlerinden biriydi Leicester City karşısında. Premier Lig’de son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Solskjaer’in öğrencileri, hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Atalanta’yı 3-2 mağlup etti ve moral buldu. Bu hafta Liverpool’u konuk edecek Manchester United’da Raphael Varane’ın sakatlığı var.

Liverpool Takibini Sürdürüyor

Liverpool, hafta içi önemli bir galibiyet aldı. Şampiyonlar Ligi’nde Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’e konuk olan Liverpool, rakibini 3-2 ile geçti. Grupta 3’te 3 yapan Liverpool, liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta sonu ise Premir Lig’de Watford’a konuk olan Liverpool, bu karşılaşmadan da 5-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Firmino, attığı 3 golle galibiyetin baş mimarı oldu. Premier Lig’de üst üste 8 maçtır kaybetmeyen Klopp’un ekibi, lider Chelsea’nin sadece 1 puan gerisinde. Bu hafta Manchester United’a konuk olacak Liverpool’da Thiago ve Curtis Jones sakat olan isimler.

Maç Bilgileri

Manchester United – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORT kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Raphael Varane’ın sakatlığı var. Liverpool’da Thiago ve Curtis Jones sakat olan isimler.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: De Gea, Wan Bissaka, Victor Lindelöf, Hary Maguire, Luke Shaw, Fred, Paul Pogba, Bruno Fernandes, Markus Rashford, Greenwood, Cristiano Ronaldo

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Allison, Trent Arnold, Van Dijk, Ibrahima Konate, Andrew Robertson, Jordan Henderson, Fabinho, Naby Keita, Sadio Mane, Mohammed Salah, Diogo Jota

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından riskli bir karşılaşma. Manchester United’da savunma sorunları devam ediyor. Liverpool’da kaliteli ayaklar var ve gollü bir maç olmasını bekliyorum. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United’da kötü gidişat devam etti. Liverpool, Salah önderliğinde farklı bir galibiyet aldı ve zirve takibini sürdürdü.