Stuttgart – Union Berlin İddaa Tahmini 24.10.2021

beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 24 Ekim Pazar günü naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 16:30.

İddaa ve Bahis Tahmini

Bets10, Stuttgart galibiyetine 2.45, beraberliğe 3.50, Union Berlin galibiyetine ise 2.90 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.80, 2.5 Alt 1.93 oran kazandırıyor.

Stuttgart 3 Maçtır Kaybetmiyor

Stuttgart, Almanya Bundesliga’da son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 galibiyetle namağlup geçirdi. Ev sahibi üst üste 5 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla alt sıralara demir atarken, son haftalarda yükselişe geçti ve Matarazzo yönetiminde umut buldu. Bochum ve Mönchengladbach ile 1’er puanı paylaşan Stuttgart, bu süreçteki tek galibiyetini ise evinde ağırladığı Hoffenheim karşısında 3-1’lik skorla aldı. Ev sahibi 8 hafta sonunda 9 puanla 12. sırada yer alıyor.

Union Berlin Lige Mağlup Döndü

Konuk ekip Union Berlin, UEFA Konferans Ligi E Grubu’ndan mağlubiyetle döndü. Hafta içi Feyenoord deplasmanına konuk olan Union Berlin, sahadan 3-1’lik yenilgiyle dönerken, 3 hafta sonunda 3 puanda kaldı. Urs Fischer’in öğrencileri, Bundesliga’da ise son 3 haftayı Bielefeld, Mainz ve Wolfsburg galibiyetleriyle kapattı. 8 haftada sadece Dortmund deplasmanından mağlup ayrılan Union Berlin, lig karnesiyle güven veriyor.

Maç Bilgileri

Stuttgart – Union Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 2 ve Tivibu Spor 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Anton, Cisse, Egloff, Kalajdzic, Katompa Mvumpa, Massimo, Millot, Muller, Sankoh ve Thommy sakat. Union Berlin cephesinde ise Friedrich ve Wszolek’in sakatlığı bulunuyor.

Stuttgart’ın ilk 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Schock, Wataru Endo, Kempf, Borna Sosa, Mavronapos, Klimowicz, Daniel Didavi, Hiroki Ito, Atakan Karazor, Al Ghaddioui, Tanguy Coulibaly.

Union Berlin’nin ilk 11’i Belli mi?

Union Berlin’nin muhtemel kadrosu: Andreas Luthe, Ryerson, Giesselmann, Paul Jaeckel, Trimmel, Knoche, Rani Khedira, Max Kruse, Awoniyi, Haraguchi, Ingvartsen.

Almanya Bundesliga’da son haftalarda yükselişe geçen ve 3 haftadır mağlubiyeti bulunmayan iki takımın mücadelesinde, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.51

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadeleden kazanan çıkmadı. Ev sahibi Stuttgart maçı 10 kişi tamamlamak zorunda kalırken, Union Berlin deplasmanda galibiyet için yetersiz kaldı. Kazananları tebrik ederiz.