Beşiktaş Galatasaray İddaa Tahmini 25.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de derbi heyecanı yaşanacak. Galatasaray deplasmanda, Beşiktaş’a konuk olacak. Karşılaşmanın saat 20.00’de başlayacağını ve Beın Sports kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Beşiktaş ile Galatasaray arasında dev bir maç oynanacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranları incelediğimizde ev sahibi Beşiktaş galibiyetine 2.40, beraberliğe 3.80, konuk ekip Galatasaray galibiyetine 2.98 oran belirlenmiş durumda.

Beşiktaş Çıkış Arıyor

 Beşiktaş, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Başakşehir deplasmanından  3-2’lik mağlubiyet ile döndüler. Okaka’yı tutmakta zorlanan Beşiktaş savunması, bu sezon pek güven vermiyor. Süper Lig’de 9 haftada 4 kez puan kaybı yaşadılar. Son 4 maçta ise sadece 1 galibiyet alabilen Siyah Beyazlılar, 17 puan ile 4. Sırada yer alıyor. Hafta içi ise Şampiyonlar Ligi’nde Sporting’i konuk eden Beşiktaş, sahadan 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Gruptan çıkma şansını iyice zora sokan Sergen Yalçın’ın öğrencileri, grupa puansız olarak son sırada yer alıyor.Derbi öncesinde Beşiktaş’ta Atiba ve Nkoudou’nun sakatlıkları var.

Galatasaray 3 Maçtır Kazanıyor

Galatasaray’ın galibiyet serisi devam ediyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Konyaspor’u konuk eden Galatasaray, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Üst üste 3. Galibiyetini elde eden Fatih Terim’in öğrencileri, puanını 17 yaptı ve 7. Sıraya yükseldi. Lider Trabzonspor’un 7 puan gerisinde bulunuyorlar. Hafta içi ise Lokomotiv Moskova deplasmanına konuk olan Sarı Kırmızılılar, Keram’in tek golüyle 1-0 kazandı ve grupta liderliğini sürdürdü. Bu sezon Süper Lig’de oynadığı 5 deplasman maçında 2 galibiyet alabilen Galatasaray’ın deplasman karnesi pek parlak değil. Maç öncesinde Galatasaray’da Arda Turan’ın sakatlığı sürüyor.

Maç Bilgileri

Beşiktaş – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Atiba ve Nkoudou’nun sakatlıkları var. Galatasaray’da Arda Turan’ın sakatlığı sürüyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin, Valentin Rosier, Domagoj Vida, Welliton, N’Sakala, Salih Uçan, Josef, Pjanic, Rachid Ghezzal, Cyle Larin, Batshuayi

Galatasaray'ın İlk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Marcao, Van Aanholt, Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Cicaldau, Berkan Kutlu, Halil Dervişoğlu, Mostafa Mohamed

İddaa Tahmini

Beşiktaş, son 5 maçta kalesini gole kapatamadı. Galatasaray ise son 3 maçını kazandı ama yine de güven vermiyorlar. Vodafone Park’ta karşılıklı goller bekliyorum. Derbide iki takımda gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.45

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, derbide gülen taraf oldu. 1-0 geriye düşen Beşiktaş, Cyle Larin’in 2 golüyle 3 puanı almayı başardı. Vodafone Park’ta Galatasaray’ı 2-1 ile geçtiler.