Fatih Karagümrük Hatayspor İddaa Tahmini 24.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de son 2maçından da galibiyet ile ayrılan Fatih Karagümrük evinde, Hatayspor ile karşılaşacak. Mücadele saat 13.30’da Beın Sports kanalından yayınlanacak.

Fatih Karagümrük ile Hatayspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak Fatih Karagümrük galibiyetinin 2.28, beraberlik tercihinin 3.80, Hatayspor galibiyetinin ise 3.25 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fatih Karagümrük 5. Sırada

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Altay deplasmanında tek golle kazandılar. Fatih Karagümrük’e galibiyeti getiren gol, Yann Karamoh’dan geldi. Süper Lig’de son 2 maçından da galibiyet ile ayrılan David Sassarini’nin ekibi, 17 puan ile 5. Sırada yer alıyor. Bu hafta iç sahada Hatayspor ile karşılaşacak olan Fatih Karagümrük’te Alparslan Erdem ve Rayyan Baniya’nın sakatlıkları devam ediyor.

Hatayspor Moralli

Hatayspor’da yüzler gülüyor. Milli maç arasına Yeni Malatyaspor galibiyeti ile giren Hatayspor, geçtiğimiz hafta ise Gaziantep FK’yı 2-1 ile geçmeyi başardı. Süper Lig’de bu sezon 9 haftada 6 galibiyet alan Hatayspor, topladığı 19 puan ile 2. Sırada yer alıyor. Geçen hafta Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada kazanmayı başaran Ömer Erdoğan’ın ekibi, haftanın en karlı takımlarından biriydi. Süper Lig’de bu hafta Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Hatayspor’da Onur Ergün kadroda yer almıyor.

Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’te Alparslan Erdem ve Rayyan Baniya’nın sakatlıkları devam ediyor. Hatayspor’da Onur Ergün kadroda yer almıyor.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Viviano, Hedenstad, Medhi Benatia, Rayyan Baniya, Jure Balkovec, Efe Tatlı, Erhan Öztümer, Bertolacci, Zukanovic, Ahmed Musa Aleksandr Pesic

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir maç. Hatayspor, hücumda üretken bir takım. Fatih Karagümrük’de Bertolacci ve Pesic önderliğinde kolay gol buluyor. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.44

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor, öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı. Fatih Karagümrük deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.