Fenerbahçe Alanyaspor İddaa Tahmini 24.10.2021

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Alanyaspor deplasmanda, Fenerbahçe’ye konuk olacak. Mücadele saat 19.00’da Beın Sports kanalından canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe ile Alanyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Fenerbahçe galibiyetinin 2.08, beraberlik tercihinin 3.55, Alanyaspor galibiyetinin ise 4.05 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fenerbahçe’de 3 Önemli Eksik

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Trabzonspor deplasmanına konuk olan ve öne de geçen Sarı Lacivertliler, 10 kişi kaldıktan sonra Trabzonspor’a 3-1 kaybetti. Süper Lig’de bu sezon 2. Mağlubiyetini alan Vitor Pereira’nın öğrencileri, 3. Sıraya geriledi. Trabzonspor’un 2, 2. Sıradaki Hatayspor’un ise 1 puan gerisine düştüler. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Antwerp ile karşılaşan Fenerbahçe, rakibi ile 2-2 berabere kaldı. Avrupa Ligi grubunda oynadıkları 3 maçta henüz galibiyet alamadılar. Bu hafta Fenerbahçe’de Altay Bayındır, Osayi Samuel ve Kim Min Jae kart cezalısı.

Alanyaspor Puan Peşinde

Alanyaspor’da yüzler gülüyor. Süper Lig’in son haftalarında üst üste puanlar toplayan Alanyaspor, 7. Sıraya kadar yükseldi. Bu sezon Bülent Uygun yönetiminde çıktıkları 6 karşılaşmada da puan almayı başardılar. Geçtiğimiz hafta Kayserispor’u konuk eden Alanyaspor, sahadan 6-3’lük galibiyet ile ayrılmıştı. Üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Alanyaspor, bu hafta Fenerabhçe deplasmanında da puan arayacak. Maç öncesinde Alanyaspor’da eksik bulunmuyor.

Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Marcel Tisserand ve İrfan Can’ın sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Berke Özer, Nazım Sangare, Marcel Tisserand, Atila Szalai, Filip Novak, Ferdi Kadıoğlu, Jose Sosa, Luiz Gustavo, Enner Valencia, Mesut Özil Mergim Berisha

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Marafona, Juanfran, Miha Mevlija, Fatih Aksoy, Christian Borja, Efkan Bekiroğlu, Emre Akbaba, Daniel Candeias, El Mami Tetah, Davidson, Khouma Babacar

İddaa Tahmini

Taraf bahsine yönelmek riskli. Alanyaspor, güçlü bir takım ve önemli hücum oyuncuları var. Fenerbahçe’ye zorluk yaştacaklardır. Gollü bir karşılaşma bekliyorum. Hem Fenerbahçe hem de Alanyaspor gol bulur.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Best10 Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, yine kaybetti. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’a 90+3’te yedikleri golle 2-1 mağlup oldular. Fenerbahçe, son 3 resmi maçtan da galibiyet çıkartamadı.