Günün İddaa Kuponu (2) 24.10.2021

24 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde yer alan 3 güvendiğim mücadeleyi kupon olarak hazırladım. Değerlendirmenizi tavsiye ederim.

Roma – Napoli: MS 2, 2.04 (iddaa) – 2.50 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi‘nde 9. hafta fikstürü 24 Ekim Pazar günü devam ederken, Türkiye saati ile 19:00‘da, Roma evinde Napoli‘yi konuk edecek. İki ezeli rakibin çıkacağı Derby Del Sole, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Jose Mourinho’lu Roma, bu sezonki en ağır yenilgisini galibiyetin favorisi olarak çıktığı Norveç deplasmanında aldı ve Bodo/Glimt’e 6-1’lik şok bir skorla yenildi. UEFA Konferans Ligi C Grubu’dna 2’de 2 yaparak liderlik koltuğuna oturan Roma, Milli ara dönüşü aldığı mağlubiyetle, zirveyi rakibine kaptırdı. İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta juventus’a 1-0 mağlup olarak düşüşün sinyallerini verse de, 6-1’lik skoru kimse beklemiyordu. Bodo/Glimt mağlubiyeti Roma’da soğuk duş etkisi yaratırken, Mourinho tartışılmaya başladı. Ligde 8 haftadan 5 galibiyetle 15 puan toplayan ekip, bu hafta namağlup lider Napoli ile evinde karşılaşacak. Diego Armando Maradona Stadı’nda Victor Osimhen attı, Napoli kazanma alışkanlığını sürdürerek, İtalya Serie A Ligi’ni domine etti. Milli ara dönüşü Torino karşısında 1-0 kazana Napoli, yeni hocası Luciano Spalletti ile 8’de 8 yapmayı başarırken, uzak ara ligin en iyi performansını ortaya koydu. Konuk ekip attığı 19 gole karşılık, rakiplerine sadece 3 gol şansı verdi ve ligin en iyi gol ortalamasını ele geçirdi. Torino galibiyetinin ardından UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Legia Warszawa’Yı 3-0 mağlup eden Napoli, iki kulvarda birden harika performansını sürdürüyor. Son yıllardaki en iyi Serie A Ligi performanslarından birini sergileyen Napoli, 8 maçtan 8 galibiyetle çıkarak, zirveyi ele geçirdi. Napoli ligin en formda takımı olarak çıkacağı Roma deplasmanında, rüştünü 3 puanla bir kez daha ispatlayacaktır.

İnter – Juventus: İY 0, 1.99 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; 24 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi‘nde günün son maçı İnter ile Juventus‘un 3 puan mücadelesine sahne olacak. Dev derbi Türkiye saati ile 21:45‘te sahne alıyor. Futbol severler karşılaşmayı S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı olarak izleyebilir. İnter, Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda ilk galibiyetini aldı. 3. hafta FC Sheriff’i San Siro’da konuk eden ev sahibi, Dzeko, Vidal ve Vrij’in golleriyle 3-1 kazandı. Grupta ilk galibiyetini alan İnter, 3 hafta sonunda 4 puana ulaştı. Simone Inzaghi’nin öğrencileri, Serie A Ligi’nde ise ilk mağlubiyetini Milli ara dönüşü, geçtiğimiz hafta Lazio deplasmanında aldı. İlk yarıyı Perisic’in penaltı golüyle 1-0 öne kapatan İnter, karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Liderin 7 puan gerisinde Juventus karşısına çıkacak olan ev sahibi, taraftarı önünde galibiyet peşinde olacak. Juventus cephesinde üst üste alınan galibiyetler yüzleri güldürürken, konuk ekip Massimiliano Allegri’ni yönetiminde aradığı oyun kimliğini 5. haftadan itibaren buldu ve rakipleri karşısında sahaya yansıtmayı başardı. Serie A Ligi’nde son 4 haftadan 4 galibiyetle çıkmayı başaran Juventus, sırasıyla Spezia, Sampdoria, Torino ve Roma’yı mağlup etti. Son 2 derbi sınavından da 1-0’lık zaferlerle çıkmayı başaran konuk ekip, sadece ligde değil Şampiyonlar Ligi sahnesinde de yükselişini sürdürüyor. JUVE, H Grubu’nda karşılaştığı Malmö, Chelsea ve Zenit’i mağlup ederek, liderlik koltuğunda oturuyor. Taraf bahsinin güç olduğu derbi mücadelesinde, İnter ve Juventus’un ilk 45 dakikada temkinli bir oyun ortaya koyacağını düşünüyorum. İki takımda devre arasına beraberlikle girmeyi başarır.

Hellas Verona – Lazio: KGVAR, 1.43 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 24 Ekim Pazar günü naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 9. hafta mücadelesinde, Hellas Verona‘nın rakibi Lazio. Türkiye saati ile 16:00‘da başlayacak maça Marcantonio Bentegodi Stadı ev sahipliği yapıyor. Igor Tudor’un göreve gelmesiyle birlikte İtalya Serie A Ligi’nde son 4 haftadan 2 galibiyet, 2 beraberlik çıkarmayı başaran Hellas Verona, Milli ara dönüşü Milan deplasmanına konuk olurken, ilk yarıdaki harika futbolunu 90 dakikaya yaymayı başaramadı ve ligin namağlup takımına 3-2’lik skorla mağlup oldu. Hellas Verona ilk 45 dakikayı Caprari ve Barak’ın golleriyle 2-0 önde kapatmayı başarırken, ikinci yarıda savunma zafiyetleri boy gösterdi. Tudo yönetiminde ilk mağlubiyetini alan Verona, oyun etkisini ise hız kesmeden sürdürüyor. Milli araya 3-0’lık Bologna hezimetiyle giren Lazio, 7 hafta sonunda 2. mağlubiyetini alırken, Milli ara dönüşü evinde İnter’i devirdi. İlk yarıyı 1-0 geride kapatan Lazio, ikinci yarıda Immobile, Anderson ve Savic’in golleriyle geri dönmeyi başardı ve 3-1’lik galibiyete imza attı. İnter’e ligde ilk mağlubiyetini tattırmayı başaran Lazio, hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi sahnesinde boy gösterdi. E Grubu 3. hafta kapsamında Marsilya ile karşılaşan ekip, 0-0’lık beraberlikle haftayı noktalarken, 4 puanla Galatasaray’ın ardından 2. sırada yer aldı. Teknik adam değişikliğiyle birlikte Serie A Ligi’nde iyi performanslar sergileyen Hellas Verona ve İnter galibiyetiyle birlikte tekrar eski günlerine geri dönmeyi başaran Lazio’nun, 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 5.80

Bets10 Bahis Oranı: 9.08