Günün İddaa Kuponu 24.10.2021

24 Ekim Pazar günü Almanya Bundesliga fikstüründe 3 mücadele yer alırken, 3 mücadeleyi de kupon olarak derledim. Bol şanslar.

Bochum – Frankfurt: MS 2, 1.93 (iddaa) – 2.30 (Bets10) ; Almanya Bundesliga‘da 9. haftanın kapanış mücadelesi, 24 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 19:30‘da, Bochum ve Frankfurt arasında oynanacak. Zorlu mücadeleyi beIN SPORTS HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz. Bochum geçtiğimiz haftaya kadar Almanya Bundesliga’da galibiyete hasret kalmış ve son 4 haftanın tamamında puan kaybetmişti. Geçtiğimiz hafta ise kendisi gibi Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Greuther Fürth deplasmanına konuk olan Bochum, bitime 10 dakika kala aradığı galibiyet golünü Losilla ile buldu. Ligin en zayıf halkası Fürth karşısında kazanan Thomas Reis’in öğrencileri, 8 hafta sonunda 2 kez maç kazanmayı başardı. Düşme hattının hemen üzerinde yer alan ekip, ligin zayıf halkası karşısında dahi kalesinde önemli gol tehlikeleri yaşadı ve galibiyet golünü bulmakta fazlasıyla zorlandı. Bochum güven vermemeye devam ediyor. Frnakfurt, UEFA Avrupa Ligi’nden galibiyetle dönüyor. Oliver Glasner’in öğrencileri evinde Olympiakos’u konuk ederken, 3-1’lik galibiyetle puanını 3 hafta sonunda 7’ye yükseltti ve D Grubu’nda lider olmayı başardı. Konuk ekip Bundesliga sahnesinde ise 8 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Tek galibiyetini Milli ara öncesi namağlup lider Bayern Münih karşısında 1-0 geriden gelerek, 2-1’lik skorla alan Frankfurt, geçtiğimi hafta evinde ağırladığı Hertha Berlin’e ise 2-1 kaybetti. 8 haftadan 1 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyet alan Frankfurt, yükselişini lige taşımak istiyor. UEFA Avrupa Ligi’nden galibiyetle dönen Frankfurt, Almanya Bundesliga’da iyi performanslar sergilemese de, formsuz Bochum karşısında fırsatları değerlendirerek 3 puanı hanesine yazdıracaktır.

Stuttgart – Union Berlin: KGVAR, 1.51 (iddaa) – 1.66 (Bets10) ; beIN SPORTS HD 2 ekranlarından 24 Ekim Pazar günü naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Stuttgart ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 16:30. Stuttgart, Almanya Bundesliga’da son 3 haftayı 2 beraberlik, 1 galibiyetle namağlup geçirdi. Ev sahibi üst üste 5 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla alt sıralara demir atarken, son haftalarda yükselişe geçti ve Matarazzo yönetiminde umut buldu. Bochum ve Mönchengladbach ile 1’er puanı paylaşan Stuttgart, bu süreçteki tek galibiyetini ise evinde ağırladığı Hoffenheim karşısında 3-1’lik skorla aldı. Ev sahibi 8 hafta sonunda 9 puanla 12. sırada yer alıyor. Konuk ekip Union Berlin, UEFA Konferans Ligi E Grubu’ndan mağlubiyetle döndü. Hafta içi Feyenoord deplasmanına konuk olan Union Berlin, sahadan 3-1’lik yenilgiyle dönerken, 3 hafta sonunda 3 puanda kaldı. Urs Fischer’in öğrencileri, Bundesliga’da ise son 3 haftayı Bielefeld, Mainz ve Wolfsburg galibiyetleriyle kapattı. 8 haftada sadece Dortmund deplasmanından mağlup ayrılan Union Berlin, lig karnesiyle güven veriyor. Almanya Bundesliga’da son haftalarda yükselişe geçen ve 3 haftadır mağlubiyeti bulunmayan iki takımın mücadelesinde, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenmeye değer.

Köln – Bayer Leverkusen: KGVAR, 1.42 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 24 Ekim Pazar günü yer alan Almanya Bundesliga 9. hafta mücadelesinde, Köln evinde Bayer Leverkusen‘i konuk edecek. Başlama saati 16:30 olan mücadeleyi futbol severler beIN SPORTS MAX HD 2 ekranlarından izleyebilir. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Köln, Milli ara dönüşü Hoffenheim deplasmanına konuk oldu. Ev sahibi Milli araya kadar ilk 8 haftanın en etkili takımlarından biriydi. Sadece lider Bayern Münih’e mağlup olan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, tüm maçlarda skor üretmeyi başarırken, Münih karşısında da 2 gol atmayı başarmıştı. Hoffenheim deplasmanında ise hücum savunmanın kötü performansına, hücum hattı uyum sağlayınca, Köln için hafta hezimetle sonuçlandı. Evine 5-0’lık yenilgiyle dönen Köln, 4 hafta sonra maç kaybetti. Bayer Leverkusen, Milli ara dönüşü Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu kaybetti. İlk 7 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle çıkan ve Bayern Münih ile zirveyi paylaşan Gerardo Seoane’nin öğrencileri, geçtiğimiz hafta lige Bayern Münih karşısında dönerken, evinde ezeli rakibine 5-1 kaybetti. İlk yarıyı 5-0 geride kapatan Bayer Leverkusen için oldukça kötü bir hafta geride kaldı. Konuk ekip Münih mağlubiyetinin ardından Avrupa Ligi’nde Real Betis ile 1-1 berabere kaldı. Bayer Leverkusen tekrar yükselişe geçmek istiyor. Bayer Leverkusen geçtiğimiz hafta liderliği Bayern Münih’e ağır bir mağlubiyetle kaybetti. Konuk ekip zor bir haftayı geride bıraksa da, Köln deplasmanında 3 puanla tekrar toparlanmayı başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 4.13

Bets10 Bahis Oranı: 6.03