Günün İddaa Kuponu (4) 24.10.2021

24 Ekim Pazar günü için Fransa Ligue 1, İngiltere Premier Lig ve İspanya La Liga’da bizleri bekleyen derbi mücadelelerini kupon haline getirdim. Bol şanslar.

Barcelona – Real Madrid: KGVAR, 1.40 (iddaa) – 1.50 (Bets10) ; İspanya La Liga‘da El Clasico günü geldi çattı. 24 Ekim Pazar günü fikstüründe yer alan mücadelede, Barcelona ile Real Madrid kozlarını paylaşacak. Nou Camp Stadı’nda sahne alacak olan derbi, Türkiye saati ile 17:15‘te, S Sport Plus ve Spor SMART ekranlarından naklen yayınlanacak. Barcelona, İspanya La Liga’da 8. hafta geride kalırken, 4 galibiyet, 3 beraberlikle 15 puan toplarken, ligin 8. sırasında yer aldı. Ronald Koeman ve ekibin liderin sadece 5 puan gerisinde yer alıyor. Milli ara öncesi Atletico Madrid derbisini 2-0’lık mağlubiyetle kaybeden BARÇA, Milli ara dönüşü evinde ağırladığı Valencai2yı 3-1 mağlup ederek, zor günlerden 3 puanla çıkmayı başardı. Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda ise önce Bayern Münih, ardından Benfica’ya 3-0’lık skorlarla mağlup olan Katalanlar, Milli ara dönüşü devler sahnesinde de vites yükseltti ve evinde ağırladığı Dynamo Kiev’i Pigue’nin golüyle 1-0 mağlup etti. Barcelona, derbi öncesi iki kulvarda birden güven tazeledi. Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nun 3. haftasında konuk olduğu Shakhtar Donetsk deplasmanından 5-0’lık net bir galibiyetle dönerken, FC Sheriff ile birlikte liderlik koltuğunu paylaştı. Vinicius Junior 2 gol, 1 asist, Benzema ise 1 gol, 1 asistle maça damgasını vurdu. Milli ara dönüşü harika bir galibiyete imza atan Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, İspanya La Liga’da ise son haftayı bay geçerek dinlenme fırsatı buldu. Ligde Milli ara öncesi Villarreal ile golsüz berabere kalan, ardından Espanyol’a deplasmanda 2-1 kaybeden Real Madrid, 4 haftalık galibiyet serisini kaybederken, aynı zamanda ilk lig mağlubiyetini aldı. 1 maç eksiğiyle liderin 3 puan gerisinde yer alan ekip, derbi galibiyetiyle zirveyi hedefliyor. El Clasico öncesi hem Barcelona hem de Real Madrid vites yükselterek, kritik galibiyetlere imza attı. Nou Camp’a formda çıkacak olan taraflar, zorlu mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

Manchester United – Liverpool: MS 2, 1.90 (iddaa) – 2.36 (Bets10) ; 24 Ekim Pazar günü, Cristiano Ronaldo’lu Manchester United evinde Mohamed Salah’ın Liverpool‘nu konuk edecek. İngiltere Premier Ligi‘nin dev derbisi Türkiye saati ile 18:30‘da, Old Trafford Stadı’nda oynanacak. Maçın yayın ekranı S Sport ve S Sport Plus. Manchester United, Şampiyonlar Ligi’nden harika bir galibiyetle döndü. F Grubu’nun 3. haftasında Atalanta’yı evinde ağırlayan Kırmızı Şeytanlar, kabus gibi başlayan mücadelede, yıldızlarıyla geri dönmeyi başardı. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan MANU, ikinci yarıda Rashford ve Maguire ile beraberliği yakarlarken, son sözü Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo söyledi ve takımına 3 puanı getirdi. Kaptan gemisini kurtardı diyebiliriz. Şampiyonlar Ligi F Grubu’nda liderlik koltuğuna oturan MANU, İngiltere Premier Lig’de ise son 3 haftayı 1 puanla kapatırken, liderin 5 puan gerisine geriledi. Son olarak Milli ara dönüşü Leicester City’e deplasmanda 4-2’lik skorla boyun eğen Gunnar Solskjaer’in öğrencileri, Liverpool derbisini kazanarak, ligde güven tazelemek istiyor. Liverpool, Milli ara dönüşü Watford’u Vicarage Road deplasmanında 5-0 mağlup ederken, hafta içi Wanda Metropolitano’da Atletico Madrid’i 3-2 mağlup etti ve iki kulvarda birden alınan üst üste deplasman galibiyetleriyle birlikte, namağlup yürüyüşünü sürdürdü. İki kulvarda birden maç kaybetmeyen Jürgen Kloop’un öğrencileri, Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda liderlik koltuğunu otururken, İngiltere Premier Ligi’nde ise lider Chelsea’nin 1 puan gerisinde yer alıyor. 8 haftadan 5 galibiyet, 3 beraberlik alan Liverpool’da, 11 maçta 12 gol atan Salah, harika performanslara imza atıyor. Formda Liverpool, derbi zaferiyle yoluna devam etmek istiyor. İki kulvarda birden maç kaybetmeyen Liverpool, Milli aradan harika bir geri dönüş yaptı. Kloop’un öğrencileri, harika performans grafiğiyle Manchester United deplasmanında galibiyet adına güven veriyor.

Marsilya – PSG: MS 2, 1.43 (iddaa) – 1.65 (Bets10) ; Marsilya ile PSG‘nin, 24 Ekim Pazar günü vereceği 3 puan mücadelesi beIN SPORTS HD 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. Türkiye saati ile 21:45‘te start alacak Fransa Ligue 1‘in 11. hafta mücadelesine Veldorme Stadı ev sahipliği yapacak. Fransa Ligue 1’in 11. haftasında lider PSG’yi evinde konuk edecek olan Marsilya, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Lorient’i 4-1 mağlup ederek, yükselişe geçti. Milli ara öncesi Lille ve Lens karşısında mağlup olan Jorge Sampaoli’nin ekibi, aradan harika bir galibiyetle döndü. Marsilya iki kulvarda birden mücadele etmenin zorluğunu yaşıyor. UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda mücadele eden ekip, 3 maçtan 3 beraberlikle ayrıldı. Hafta içi Lazio deplasmanından golsüz beraberlikle dönen ekip, Ligue 1’de daha iyi bir performans grafiği ortaya koyarak 3. sıraya yükselmeyi başarsa da, Avrupa dönüşü önemli puan kayıpları yaşadı. PSG, Milli ara dönüşü iki kulvarda da üst üste galibiyetlere imza attı. Fransa Ligue 1’de ilk 8 haftadan 8 galibiyetle çıkmayı başaran Mauricio Pochettino’nun öğrencileri, son sınavında Rennes’e 2-0 mağlup olarak, ilk yenilgisini alırken, Milli ara dönüşü galibiyetlerine kaldığı yerden devam etti ve 1-0 geriye düştüğü Angers’i 2-1 mağlup etti. Konuk ekip bir geri dönüşe de UEFA Şampiyonlar Ligi sahnesinde imza attı ve Leipzig karşısında 2- kez geriye düşerken, Messi’nin 2, Mbappe’nin tek golüyle geri dönmeyi başardı ve 3-2’lik galibiyetle birlikte puanını 7’ye yükselterek liderliği ele geçirdi. İki kulvarda lider olarak yoluna devam eden PSG, Marsilya derbisine formda ve moralli çıkıyor. PSG, Marsilya derbisine lider olarak çıkıyor. Ligue 1 ve Şampiyonlar Ligi A Grubu’nu domine eden ekip, son haftalarda istikrardan uzak kalan Marsilya’yı deplasmanda mağlup edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.80

Bets10 Bahis Oranı: 7.03